Izvor:
12.06.2017 u 13:28
0

DOBRO IM POGLEDAJTE ŠAKE: Jedan detalj na kažiprstu vašeg muškarca otkiva kakav je u krevetu!

Posle ovog saznanja, muškarce na sastanku nećete gledati u oči, već u drugi deo tela!

Ako želite da saznate kakav će otprilike biti seks sa novim dečkom i pre nego što do njega dođe, nema potrebe da mu gledate u međunožje, a ni u stopala. Jer bapska priča o povezanosti veličine stopala i penisa ne pije vodu. Umesto toga, pogledajte mu šake.

Naime, naučnici iz Koreje sa Gačon univerziteta sproveli su zanimljivo istraživanje kako bi otkrili moguće veze između dužine pojedinih prstiju i penisa. Oni su merili razliku u dužini kažiprsta i domalog prsta, i prema njihovim tvrdnjama, razlika u njihovoj dužini određuje i dužinu penisa. Oni su to istraživanje vršili nad 144 muškaraca.

Njihov zaključak glasi da što je veća razlika u dužini ova dva prsta, znači da je i penis veći.

– Prema našim rezultatima, što vam je kraći kažiprst u odnosu na domali prst, to je veći penis – kaže dr Tae Beom Kim sa ovog univerziteta, a on tvrdi da je to posledica hormona koje majka ispušta još u trudnoći, jer ako su izloženi većoj količini testosterona, veća će biti i razlika. S druge strane, žene su u materici izložene estrogenu zbog čega su im prsti otprilike jednake veličine.

Uz to, kako kažu ovi istraživači, muškaci sa upadljivo nejednakom dužinom prstiju uglavnom imaju muževnije crte lica i privlačniji su ženama.

Izvor: yourtango.com
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter