Izvor:
14.06.2017 u 06:16
0

POSLE SAMO 10 SEKUNDI: Muškarci na vašem licu prvo primete jednu stvar!

U prvih deset sekundi upoznavanja žene muškarac ne skida oči sa njenog lica, a kako je istraživanje pokazalo čak polovinu tog vremena provede gledajući njene usne.

Ovo je prvo u šta muškarac pogleda pri upoznavanju sa damom. Ukoliko ima karmin na usnama ona je još atraktivnija muškarcu i još više privlači pažnju.

Muškarci gledaju u roze karmin u proseku 6.7 sekundi, a ako je u pitanju crveni karmin gledaju čak 7.3 sekunde, kaže istraživanje.

Navedeno je takođe da ukoliko žena ima karmin muškarac će je samo 0.95 sekundi gledati u oči, a samo 0.85 sekundi će posvetiti njenim očima. Kao što je poznato punije ženske usne duže su zadržavale pogled i više privlačile pažnju. Dodatnu studiju sproveo je univerzitet u Mančesteru koji je istakao da su usne najsenzualniji deo ženskog tela i da igraju veliku ulogu u njenoj seksualnosti.

Pune crvene usne su deo muških fantazija i žene koje se tako šminkaju zaista mogu da utiču na muškarca na višem nivou. Ipak, studija naglašava da bez obzira na tip usana i boje, žene koje nose karmin obezbeđuju znatno viši nivo atraktivnosti od drugih.

Žene se ulepšavaju crvenim ružem još od doba drevnog Egipta kako bi skrenule pažnju na sebe i povećale svoj uticaj. Stoga dame, ukoliko ste nešto naumile – karmin u ruke!

kurir.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter