Izvor:
18.06.2017 u 14:46
0

MLADIĆ ZAPROSIO DEVOJKU NA UTAKMICI: Kada je postavio pitanje, uradila je nešto užasno! (VIDEO)

Jedan mladić želeo je da na romantičan način zaprosi svoju devojku, a da ceo događaj snimi kako bi im ostala uspomena na jedan od najvažnijih trenutaka u životu.

Pauza između ininga na bejzbol utakmici je bila u toku, a sa zvučnika su odjekivali poznati ritmovi pesme Brune Marsa. Mladić je u tom trenutku odlučio da je pravo vreme da zaprosi svoju devojku.

Njegovi prijatelji na terenu su uradili dogovorene poteze i niko nije zaboravio korake. Onda je došao veliki trenutak, mladić je kleknuo i izvadio prsten. Bez suza radosnica i uzbuđenosti, devojka je odmahnula glavom nekoliko puta pre nego što je nešto šapnula svom nesuđenom suprugu, a zatim se odšetala.

Iako se snimak tu završava, devojka koja je bila na licu mesta, objasnila je da su se zaposleni na stadionu sažalili na mladića.

“Ona je otišla, a njega su otpratili do tribina. Navijači su ga častili sa nekoliko piva”, rekla je ona.

Mirror
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter