parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ZATRUDNELA JE TOKOM ORALNOG SEKSA: Ali to nije najbizarnije što joj se dogodilo!

Praktično je nemoguće zatrudneti ukoliko nije bilo pravog, tradicionalnog seksa, ali postoji par bizarnih slučajeva koji pokazuju da je u određenim okolnostima i to moguće.

Takav je slučaj jedne 15-godišnjakinje koja je potražila pomoć lekara zbog bolova u stomaku, da bi u ordinaciji saznala da je trudna, i to nakon analnog seksa. A 278 dana pre posete lekaru (ovde imajte na umu da prosečna trudnoća traje 280 dana), devojčica je takođe završila u bolnici. Tada ju je dečko uhvatio na delu, dok je pružala oralni seks ljubavniku, i u naletu besa nasrnuo nožem na njen stomak. A ako vam sve ovo nije dovoljno bizarno, devojčica zbog retkog genetskog poremećaja nema vaginu. Usledio je porođaj carskim rezom. Slučaj je, prirodno, zainteresovao i stručnu javnost, pa je rad o ovoj devojci objavljen u Britanskom dnevniku ginekologije i porođaja.

- Najlogičnije objašnjenje ove trudnoće je da je sperma dospela do reproduktivnih organa zbog povređenog gastrointestinalnog trakta. Bio je to potpuno neverovatan redosled događaja, ali to savršeno objašnjava ovaj slučaj - kaže dr Ričard Paulson iz Los Anđelesa.

Još jedan podjednako bizaran slučaj trudnoće obišao je planetu u kratkom roku. Ovog puta radilo se o devojci koja je zatrudnela nakon analnog seksa. Slučaj je zapao dr Brajanu Stajksneru, a ono što je bilo čudno u vezi sa pacijentkinjom je to što je i ona imala redak poremećaj zbog koga joj se bešika, vagina i anus nisu razvili normalno, a tokom razvoja se nisu razdvojili, prenosio je svojevremeno portal Independent. Lekari su probali da ih razdvoje operacijom, ali to nije uspelo, a usput su napravili i veći problem jer su spojili matericu sa anusom. I tako je ona nakon analnog seksa zatrudnela, a lekari koji su je pratili izneli su svoje mišljenje.

- Znali smo za njen slučaj i dugo je pratili. Izvršili smo mnogo testova nad njom i zaključili da nema sumnje da je zatrudnela analnim seksom. Ali to ne znači da žene treba da paniče jer je ovo jedan u milijardu slučajeva - rekao je dr Stajksner.

A kako ovi slučajevi zaista u najmanju ruku nisu uobičajeni, morali smo da pitamo i nekoliko naših ginekologa za mišljenje da li su ovakve stvari uopšte moguće. A šta oni kažu? Kažu da su se susretali i sa mnogo, mnogo čudnijim slučajevima, i da je drugi primer među verovatnijima. Prvi im, s druge stane, zvuči gotovo sasvim nemoguće, mada ni oni sami ne poriču mogućnost da se i to dogodilo. U svakom slučaju, razloga za paniku nema, jer ovo su zaista slučajevi koji se dese jednom u milion puta.

 

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Thinkstock

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak 19.02.2018
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija 
14:55 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Ćirilica - Predsednik Aleksandar Vučić
slede Parovi - Live