Izvor:
19.06.2017 u 21:28
0

NJEGOV ODNOS SA RODITELJIMA UTIČE NA VAŠU VEZU: Ako primetite jednu od ovih 6 stvari u problemu ste!

Da li se zabavljate sa njim, ili njegovim roditeljima?

Narodna izreka kaže – ako želite da znate kako će vam partner i ljubav izgledati za 50 godina, samo pogledajte njegovu porodicu.

Međutim, ako želite da otkrijete nešto bližu budućnost, poput toga koliko će trajati vaša veza, pogledajte kakav je njegov odnos sa porodicom.

Možda nikada nećete pronaći savršenog muškarca sa savršenom porodicom, ali obavezno obratite pažnju na ove crvene zastavice u vezi jer mogu da vam naprave veliki problem u vezi.

1. Majka i dalje ne želi da ga pusti

Možda nije “mamin sin”, ali to ne znači da je ona odlučila da ga pusti iz svog života. Jedna od najvećih stvari koje su smrt za vezu jeste majka koja će se takmičiti sa vama za njegovu pažnju. Ako ga redovno zove i žali se kako provodite previeš vremena, pokušava da bude jeidna žena u njegovom životu.

2. Neugodno vam je pored njegovih roditelja svaki put kada se vidite

Potpuno je prirodno da vam na prvih nekoliko susreta sa njegovim roditeljima bude malo neugodno, ali ako taj osećaj postoji i nakon nekoliko meseci, možda nikada neće nestati. Ako razmišljate o dugoročnoj vezi sa nekim muškarcem, morate da u obziro uzmete i njegove roditelje jer će uvek biti blizu vas. Želite porodicu koja će vas prihvatiti.

3. Osuđuju vaš život

Prvi susret je uvek i najteži. Međutim, jako je važno ono što njegovi roditelji misle o vama. Da li osuđuju vašu karijeru, tetovaže ili način na koji izgledate? Ako to rade, male su šanse da će ikada promeniti svoje mišljenje, mada je to moguće.

4. Stalno vas porede sa prethodnim ženama iz njegovog života

To može da bude kompliment ako su u pitanju lepe stvari, međutim, ako je u njihovim očima ona bila bolja od vas – to nikako nije dobro. Ako na taj način pokušavaju da vam jasno stave do znanja da niste dovoljno dobri za njega, lupite šakom o sto i recite im šta mislite.

5. Imate osećaj kao da se zabavljate i sa njim, ali i sa njegovmo porodicom u isto vreme

Ako imate svoj stan i živite sami, a njegovi roditelji dolaze kad god im se prohte, vrlo lako možete shvatiti da se zabavljate i sa njima. A to nije dobro jer će deo vašeg života biti pod njihovom kontrolom.

6. Stalno se mešaju u vaše stvari

Idealno, u njegovom odnosu sa porodicom bi trebalo da postoji vreme za njih, ali i vreme za vas. Međutim, u pojedinim situacijama njegovi roditelji mogu da misle da imaju sva prava da se mešaju u vaš život i daju vam savete kako da ga vodite.

Telegraf.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter