Izvor:
23.06.2017 u 09:21
0

MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Ne oblačite ove odevne predmete jer ih žene preziru!

Žene vole muškarce koji vode računa o sebi, super su im muškarci sa stilom. Proverite da li i vas nerviraju neki komadi odeće koji većini žena na muškarcu izgledaju smešno.

Kao što se u poslednje vreme prave liste šta je to u ženskom oblačenju po ukusu muškaraca, a šta nikako ne vole da vide, sad su i oni dolijali! Ima odevnih komada koje muškarci nose, a koji se ženama uopšte ne dopadaju, pa makar ih nosili i najzgodniji tipovi na svetu. Ovo je lista najvećih stresora za žene iz muškog ormana.

1. Predubok V-izrez na majici

Umeren V-izrez povećava muški seksepil i odaje utisak muškarca sa stilom, ali preterano dubok V-izrez izgleda jeftino i vulgarno.

2. Vrlo kratke pantalonice

Bermude su u redu ako su dužine do kolena ili centimetar-dva iznad. Ali nošenje bilo kakvih pantalona kraćih od toga ženama je potpuno neshvatljivo i veoma neprivlačno.

3. Majice sa sloganima ili glupim šalama

Majica sa sloganom izgleda kao reklama i to nije najbolji način da se privuče ženska pažnja. Bolja je opcija da oni nose jednostavne, a kvalitetne majice, nego one koja je zapravo očajnički pokušaj da vas ljudi primete.

4. Japanke

Ma ko ih nosi, i muškarci i žene, japanke su rezervisane samo za plažu i tačka. Na asfaltu naprosto ne izgledaju prirodno.

5. Prsluk od odela sa pamučnom majicom

Ovu kombinaciju muškarci često nose da bise istakli u masi. Nažalost, većini žena je ona potpuno neprivlačna, a često je i – smešna. Prsluk od odela isključivo treba nositi u kombinaciji s odelom.

6. Kaiševi sa velikim kopčama ili nitnama

Kaiš s velikom kopčom, ili onaj pun nitni ili sa logom – to je definicija zastarelog trenda. Bolje je kupiti kvalitetan i jednostavan kožni kaiš, koji će ispuniti svoju osnovnu funkciju – da vam drži pantalone.

7. Vrećasto odelo

Odelo je najelegantniji i najseksepilniji deo muške garderobe. Ali to se odnosi samo na dobro skrojeno odelo po meri muškarca. Vrećaste pantalone i sako jednostavno neće poslati istu poruku, već ćete delovati smešno.

8. Rozi odevni komadi

Ženama je teško da objasne zašto ne vole muškarce koji nose rozu boju, ali to je tako. Neke žene ne mogu da shvate ni kako je žene nose.

9. Preuske pantalone

Nema ništa loše u užim pantalonama, ali kad one počnu da liče na helanke, tad znate da ste preterali. Nemojte ih nositi!

10. Perlice i dizajnerski nakit

Poslednjih godina nekim muškarcima potreban je oružani list za količinu metalnog nakkita koji nose. Nošenje previše nakita nikad nije dobro, ni kod muškaraca ni kod žena. Jedan, dva kvalitetna dodatka dovoljna su za dobar izgled. Zato ne preterujte.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter