Izvor:
23.06.2017 u 21:36
0

TIPIČNO MUŠKI: Ove poruke bivši momci najčešće šalju nakon raskida!

Iako ima i devojaka koje posle raskida umeju da "proganjaju" bivšeg dečka, muškarci su svakako skloniji tome, a sms poruke su idealne za tako nešto.

Veza se završila, ali on ne može to da preboli… Onda vas “zatrpava” porukama, nadajući se da ćete uvideti koliko je on u stvari divan i predomislite se u vezi raskida.

Ovo su tipične poruke kojima muškarci “smaraju” bivše devojke:

Je l’ i dalje misliš na mene?

Ultimativna poruka kojom bivši testira da li vam je i dalje stalo do njega, a stiže najčešće u trenutku kada pokušavate da nastavite dalje sa životom. Šta drugo reći nego – ignorišite!

Nedostaješ mi!

Ovo je tip poruke koju vrlo često možete dobiti nakon što s prijateljima naletite na bivšeg dečka. Tada se on seti kako vam je predivno bilo zajedno i kako nije trebalo da vas ostavi. Iza ovakve poruke u većini slučajeva stoji želja za pomirenjem i ponovnim oživljavanjem prekinute veze.

Da li se sećaš našeg omiljenog mesta?

Ovakva poruka je toliko iritantna da izaziva bes u trenutku. Verovatno ćete osetiti nalet ljubomore, a ako se prepiska nastavi, otvara se Pandorina kutija sms poruka: Planiraš li da odvedeš na naše mesto nekog drugog? Da li on zna da sam ti ja to poklonio?

I dalje mislim na tebe

Upravo je bio na koncertu vašeg najdražeg benda i shvatio koliko mu nedostajete. Nekada je u pitanju poruka simpatičnog, slatkog sadržaja, ali pre nego što išta odgovorte – setite se da je bivša ljubav bivša s razlogom.

Molim te, odgovori mi

Ovo je poruka koju ćete najčešće dobiti ubrzo nakon raskida ili kad na Fejsbuku ili Instagramu osvane vaša slika u društvu njemu nepoznate osobe. U tom trenutku, bivši se seti šta propušta, ali već je kasno.

Samo proveravam kako si

Iako ova poruka na prvu loptu može izgledati naivno, ona će se verovatno ponavljati u nekoliko navrata posle raskida. Pravo tumačenje je da vam on u stvari poručuje da ne bi trebalo da se osećate dobro bez njega.

Ko je ova brineta na novoj slici?

Tip poruke koji otkriva čistu nameru da kod vas stvori ljubomoru i dodatno pojača ranjivo stanje u kojem se nalazite.

Hej, vidim da se dobro zabavljaš. Nadam se da si dobro.

Poruka koju uglavnom možete dobiti nakon što bivši pregleda vaš Instagram ili Fejsbuk profil i shvati da vam je sasvim dobro i bez njega. Ovakav tip poruke vam se može učiniti simpatičnim, dok ne shvatite da vam je život mnogo bolji bez njega. Neka tako i ostane.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/24sata_HR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter