Izvor:
24.06.2017 u 18:59
0

MISLILI STE DA JE TO MANA? Ova ženska karakteristika neverovatno privlači muškarce!

Devojke evo kako da postanete magnet za muškarce, a sve što vam treba je da budete…

Verovatno mislite kako fizički izgled jedina stvar koja privlači muškarce, i da su na prvom mestu grudi, guza, a možda čak i dobre noge. Međutim osim što je muškarcima kod žena često najseksi izgled najbitniji ima tu i nekih karakteristika koje spadaju pod osobine.

Imati čvrsti stav – tačno znati šta želite da postignete u životu, na koji način i ne pokazati svoju osjećajnu stranu – to su osobine kod koje jako privlače suprotni pol. Drugim rečima, biti narcisoidan!

Do sada se nije istraživalo kako narcisoidnost utiče na privlačnost kod suprotnog pola.

Sada imamo odgovor i na to pitanje. Ma koliko mnogi navodili da je narcisoidnost osobina koja nije nimalo privlačna, posebno kod žena, čini se da ipak muškarce upravo to privlači kod žena. Između ostalog.

Narcisoidne osobe su pune samopouzdanja, “pune sebe”, arogantne i vole da manipulišu drugima.

Kako takve osobine žena deluju na muškarce, pokazalo je istraživanje u kojem je učestvovalo 90 dobrovoljaca, 44 muškaraca i 46 žena. Pokazalo se da narcisoidne osobe i te kako privlače suprotni pol.

Takve žene poželjnije su muškarcima i radije će s njima izaći na sastanak, doživljavaju ih i fizički privlačnijima, a veruje se da je to zbog toga što ovakve osobe mnogo vremena provode ispred ogledala i paze da je svaka “dlaka na svom mestu” i ništa ne sme da “viri”.

Ovo istraživanje pokazalo je da je bolja ideja da na idućem ljubavnom sastanku ne budete “slatke i mile”. Budite narcisoidne!

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter