Izvor:
25.06.2017 u 09:28
0

BITI KAZANOVA JE LAKO: Uz ovih sedam saveta nijedna devojka vam neće reči NE

Na osnovu različitih anketa i naučnih istraživanja došli smo do zaključka šta morate raditi ako želite da se svidite nekoj devojci. Ovo su veoma važne stvari, jer ćete se tako svideti osobi koja vas uopšte ne poznaje. Ako na pravi način iskoristite ove savete, postaćete pravi Kazanova.

1. Oči imaju moć

Zapamtite, kontakt očima je najbitniji. Ako devojka primeti da je gledate i da ne skrećete pogled sa njenih očiju, ona će momentalno osetiti privlačnost prema vama. Oči će pokazati vašu emotivnost, iskrenost i zaljubljenost, što njoj neće promaći.

2. Osmeh

Istraživanja su pokazala da žene obožavaju muški osmeh. On pokazuje iskrenost i smisao za humor koje devojke jako žele kod muškarca. Osmeh takođe povećava vašu lepotu i pomaže vam da bolje zapadnete u njeno oko.

3. Direktan pristup

Iako muškarci vole da koriste razne fore za muvanje, direktan pristup se pokazao kao najbolji. Ako devojci odmah kažete da ste zainteresovani za nju imate mnogo veće šanse da dobijete šansu za izlazak ili sastanak.

4. Iskrenost

Uvek budite svoji i ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Devojke će na kraju primetiti to. Ne trudite se da glumite „šmekera“ i opasnog momka, ako to nije vaš stil onda zaboravite na to. Potrudite se da se najiskrenije predstavite vašoj simpatiji, jer ona će to ceniti.

5. Prvi utisak

Sve je u prvom utisku. Istraživanja su pokazala da su prvih 7 sekundi najbitniji za ostavljanje dobrog utiska. Dakle, ako se približite devojci, ili se ona približi vama, trudite se da budete opušteni i nasmejani. Tako ćete odati utisak normalnog, duhovitog i samouverenog muškarca.

6. Budite pozitivni

Niko ne voli pesimiste i negativne osobe koje vam kvare raspoloženje. Zbog toga se trudite da budete pozitivni i nasmejani. Ako ste muškarac koji podiže raspoloženje, imaćete mnogo veće žanse u osvajanju ženskog srca.

7. Ne vrti se sve oko vas

Zapamtite, niste vi centar sveta. Zaboravite na priče i događaje koji se vrte oko vas i koji vas opisuju. Trudite se da imate konverzaciju koja će biti zanimljiva i koja će vam pomoći da se međusobno upoznate. Dozvolite joj da se izrazi i da vam kaže ko je.

izvor: Srbija Danas
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter