Izvor:
26.06.2017 u 01:19
0

PREPOZNAJTE DOBROG LJUBAVNIKA: Ovo su znaci koji pokazuju da je muškarac dobar u SEKSU!

Seksualno iskustvo teško se opaža vidom i sluhom, ali nije nemoguća misija. Ovi mali znakovi otkrivaju je li vaš potencijalni iskusan u seksu.

1. U fioci kraj kreveta drži kondome, seksi igračke i lubrikante, no ormarić u kupatilu skriva uloške i / ili tampone, ukosnice za kosu, ženske žilete za brijanje i dodatne četkice za zube. Njega ništa ne može iznenaditi.

2. Lepo uređeno i uredno kupatilo znak je da ju muškarac često koristi, ali i da dovodi u svoj stan žensko društvo.

3. Samopouzdano prilazi ženama i razgovara s njima o najrazličitijim temama, no nikad se ne hvali svojim postignućima u seksu. Pre će se njegovim iskustvom pohvaliti bivša djevojka, nego on. On je čovek od akcije.

4. Nespretnost nije deo njegovog rečnika, niti ponašanja. Ima izvrsnu kontrolu nad svojim jelom, uvek zna gde će sesti, kako se elegantno dići iz automobila ili kako osvojiti ženu na plesnom podiju.

5. Zna se služiti jezikom i prenesenom značenju. Umetnost šaputanja nestašnih rečenica pre odlaska u spavaću sobu za njega nije nepoznanica. U izražavanju svojih želja je vrlo jasan i precizan.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter