Izvor:
26.06.2017 u 14:40
0

NIKADA VAM NEĆE PRIZNATI: U ovim kombinacijama bi momci najviše voleli da vas vide!

Izgleda da su konačno razbijene zablude da muškarci najradije vole da vide devojke u visokim štiklama.

Postoje stvari koje vam momci nikad ne bi rekli, jedna od njih je da na vama više vole da vide patike nego visoke pete. Dakle, slobodno možete odbaciti neudobnu odeću i nabaciti osmeh, i uživati u tome što nosite.

Koliko vam treba vremena da se spremite za prvi dejt? A koliko se dugo spremate za odlazak na kafu u najbliži kafić s najboljom prijateljicom, i to u nedelju? Ako mislite da momci vole haljine koje naglašavaju obline i visoke štikle, u pravu ste, ali nešto drugo vole još više.

1. Njegova najdraža košulja

Ume da vas uhvati kako kopate po njegovom ormaru? I on vas ponekad uhvati u toj maloj "intervenciji", samo da znate. Iako će možda u početku glumiti ljutnju, verovatno će se on složiti da nema ništa seksipilnije od njegove košulje na vama. Baš filmski prizor, zar ne?

2. Patike

Ako pitate bilo kog frajera, nema mu ništa draže nego videti zgodnu opuštenu devojku u jednostavnim patikama. Bilo one sportske, bilo kežual bele, ili pak se nekim zanimljivim tačkicama, izbor je na tebi. Izgleda da su razbijene zablude da muškarci najradije vole da vide devojke u visokim štiklama. Veći broj suprotnog pola će se pre okrenuti za vama ako imate obične bele patike i širok osmeh, nego super visoke štikle i stav kao da ste skroz nedostupne.

3. Kožna jakna

Nema ništa bolje od jednog dobrog komada, poput statement kožne jakne. To je savršena mešavina rocka i chica, a i kada biste je obukli na sebe, zračili biste takvim samopouzdanjem da vam on nikako ne bi mogao odoleti.

4. Sportske pantalonice

Ima li potrebe objašnjavati ovo? Muški pol uživa u pogledu, pogotovo u teretani gde je puno devojaka koje nose ovaj sportski komad odeće koji nikad ne bi nosile van teretane. Ali, zašto bi ste se stideli? Danas su sportske pantalonice toliko dobro oblikovane, izrađene od najčvršćih materijala i savršeno prikrivaju baš sve nedostatke. One su svakako bolja opcija od prozirnih i poluprozirnih pantalonica koje češće viđate van sportskih dvorana.

5. Bez šminke

Koliko ste puta iz kuće izašle nenašminkane? Iako nekim ženama to zvuči kao kakav bauk, momcima to uopšte ne smeta. Njima ste najdraže bez trunke šminke na licu. Pogotovo jer je sad leto, i sigurno vam teška šminka tenu može više odmoći nego pomoći.

Izvor: Espreso.rs/miss7.24sata.hr
Foto: Instagram/notstephsboyfriend

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter