Izvor:
09.07.2017 u 21:14
0

TAJNA DUGIH I SREĆNIH VEZA: Ako želite da ostanete zajedno sa partnerom, dovoljno je da radite OVO!

Veze nikada nisu lake. Postoji niz faktora koji utiču na ljubavnu sreću, odnosno nesreću, a oni se tokom vremena i menjaju.

Mnogi će se ljudi složiti kako im je najvažniji kvalitet kod partnera dobar smisao za humor, jer smeh sve čini boljim. Baš zato su naučnici na Univerzitetu Severne Karoline odlučili da sprovedu istraživanje i otkriju koliko je smeh važan u vezi.

Ispitanici su bili parovi, koji su zajedno oko četiri godine, a trebali su da odgovore na nekoliko pitanja o svojoj vezi i zatim ispričaju kako su se upoznali. Oni koji su se za vreme pričanja zajedno smejali, najčešće su i u odgovorima na pitanja, koja su im postavljena, prethodno opisali svog partnera kao brižnu i nesebičnu osobu, punu ljubavi.

Naučnici su na temelju rezultata istraživanja zaključili da smeh zaista pozitivno utiče na vezu i da bi svi parovi trebali svaki dan zajedno da se smeju jer će tako produbiti i produžiti svoju ljubavnu sreću.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter