Izvor:
10.07.2017 u 15:31
0

KADA UPOZNAJTE RODITELJE SVOG PARTNERA: Ovo su pravila ponašanja koja garantuju da ćete ostaviti dobar utisak!

Kako bi upoznavanje prošlo bez ikakvih incidenata potrebno je opustiti se i samo slediti ova tri zlatna pravila…

Dođite na vreme i ponesite mali znak pažnje

Ovo je izuzetno bitno jer kašnjenje pokazuje nepoštovanje drugih osoba, te manjak bontona. Kašnjenje ili pak dolazak na vreme čine prvi korak prilikom oblikovanja utiska. Stoga se potrudite da to oblikovanje od samog početka bude pozitivno.

S obzirom na to da se upoznavanje roditelja najčešće odvija tokom porodičnog ručka, bitno je da kao gost svojim domaćinima donesete poklon. Mali znak pažnje zapravo će imati velik uticaj na dalje oblikovanje utiska o vama. Tako da su boca vina, bombonijera ili cveće sasvim dovoljni.

Nemojte preterivati s alkoholom

Kako je najčešće reč o porodičnom ručku, uz ukusnu hranu često idu i fina pića. Ako vam se ponudi alkoholno piće, ne morate odbiti, no svakako morate pripaziti da ne preterujete s unosom alkohola koji će tada početi i uticati na vaše ponašanje.

Upravo će se vaše ponašanje naći u centru pažnje. Budite prirodni, pristojni i nasmejani. Opustite se, ali ne u potpunosti jer ipak je reč tek o prvom upoznavanju, a ne o dugogodišnjem prijateljstvu.

Ponudite svoju pomoć

Nakon ručka potrebno je pospremiti sto. Ponudite svoju pomoć jer to je znak lepog ponašanja koji će pozitivno zaokružiti pozitivan utisak. Čak i ako vaša pomoć bude odbijena, nećete ispasti lenji ili pak nepristojni.

Kakva god da situacija bude, važno je da ostanete prisebni, srdačni i da se pridržavate bontona.

Izvor:srbijadanas.com
Foto:myindianloveblog.wordpress.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter