Izvor:
12.07.2017 u 00:21
0

NEMOJTE POKUŠAVATI, NEĆETE USPETI: Ovih pet stvari nećete uspeti da promenite kod svog muškarca! (foto)

Većina žena je bar jednom videla muškarca i pomislila kako je zgodan, samo kada bi se lepše oblačio.

Promeniti patike ili stil oblačenja na muškarcu nije toliko teško, ali kad menjate dečka, važno je da znate granicu. Ovo su stvari koje ne smete ni pokušavati da promenite, inače će on zameniti vas.

Njegov stil

Neke žene smatraju da je dečko projekat, pogotovo kad je u pitanju ono što nosi. Naravno da možete promeniti njegovo oblačenje do neke granice, ali ako očekujete da ćete dečka koji najviše voli udobnu trenerku i mekanu majicu pretvoriti u nekoga ko nosi košulje i kravate, vreme je da odustanete od projekta.

Njegove prijatelje

Neki će ti biti super, neki će ti biti grozni, a svim njegovim prijateljima je zajednička jedna stvar – bili su tu pre i vrlo je verovatno da će ostati pored njega ako se vaša veza završi. Ako mislite da njegov prijatelj ima loš uticaj na njega, to je jedno, ali ako mislite da ćete svom dečku moći da objasnite kako želite da prestane da se viđa s nekim prijateljem jer vam se ne sviđa… To je nešto sasvim drugo.

Njegov hobi

Možda je njegov hobi glup, možda je opasan, možda mislite da je bolje da to vreme provede s vama, ali ne možete očekivati da će on samo napustiti nešto što voli jer vama to ne odgovara.

Njegove snove

Nešto o čemu sanja već dugo neće se promeniti samo zato što se vama čini da to nema smisla. Ako ne podstičete njegove snove, to će sigurno zameriti, a ako pokušate da ih ubijete, ubićete samo vašu vezu.

Njegov odnos s majkom

Nije važno da li je to odnos u kom on misli da je njegova majka savršena žena ili odnos u kom je ne podnosi, taj odnos je njegov odnos i ne možete se u njega mešati. Uvek možete pokušati sa savetom, ali nemojte očekivati da ćete moći da promenite njihovu dinamiku jer su je izgradili mnogo pre vaše veze.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter