Izvor:
13.07.2017 u 16:25
0

ZANIMLJIVA STUDIJA POKAZALA: Žene koje uživaju u čašici OVOG PIĆA imaju veći seksualni nagon!

Može li ono što pijete uopšte uticati na vaše seksualno raspoloženje? Čini se da može. Naučnici sa Univerziteta u Firenci odlučili su da se pozabave tim pitanjem i sprovedu istraživanje, a rezultati do kojih su došli pokazali su da zaista postoji "čarobni ljubavni napitak".

U istraživanju su učestvovale žene starosti između 18 i 50 godina, a podeljene su u tri skupine – one koje svaki dan piju čašu do dve crnog vina, one koju uopšte ne piju alkohol i one koje uživaju u vinu, ali i drugim alkoholnim pićima.

One su zatim odgovarale na niz pitanja o svojim seksualnim navikama, maštarijama, željama, a naučnici su uporedili njihove odgovore i došli do zanimljivog otkrića.

Pokazalo se da žene koje svakodnevno piju jednu ili dve čaše crnog vina imaju najveći seksualni nagon među ispitanicima, kao i da su najspremnije za seks na jednu noć.

Sada kada to znate, više nemate opravdanja za nedostatak seksualne želje. Sve što vam treba je čašica dobrog vina i spremne ste za "akciju".

Izvor:espreso.rs
Foto:instagram/dzentlmen_bgd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter