Izvor:
19.07.2017 u 02:46
0

PRVI PUT SA KOMŠINICOM: Zarivala mi je nokte u kožu, tražila je jače i brže, bila je željna seksa!

Imao sam 17 godina kada se to desilo. Moja komsinica, sa kojom sam imao prvo seksualno iskustvo je tada bila 38. Godina stara ozbiljna zena sa porodicom (covjek i dvoje djece). Imala je crnu kosu, srednjeg rasta, velike guzice i srednjih kipecih sisa. Ja sam momak visok 187, krupniji sa debljom kitom od 17 cm. Uvijek sam se palio na starije koke, bas tu komsinicu sam gledao od pocetka puberteta. Njen muz je vozac kamiona, tako da nije kuci od ponedeljka do cetvrtka na vecer, kada dolazi i provodi vikend sa njom i njihovim sinom.
Bilo je jutro, ponedjeljak, oko 9 sati kad me mati probudila i rekla da me trazi komsinica Mia, treba joj pokazati nesto na tabletu, kako ga koristiti. Ustao sam i bez pogovora rekao da cu otici cim se istusiram. Poslije pola sata sam se stvorio na njenim vratima. Otvorila mi je ona, obucena u neku bijelu majicu koja je detaljno oslikavala njene kipece sise.Dole je imala crnu trenerku, koja se kako sam odmah primjetio, ugurala u njeno medjunozije, gdje sam ja vec zamucao pozdravljajuci se. Pozvala me da udjem i odem do dnevne sobe, a ona ce u medjuvremenu otici po tablet koji je bio u spavacoj. Sjeo sam i posluzio se keksom sa stola dok je ona donijela tablet. Izlazi iz sobe i ide ka meni, izgleda bozanstveno, njena crna kosa, pustena, viori se i poskakuje zajedno sa sisama kako mi sve vise peilazi. Dodaje mi tablet i sjeda pored mene. Ja ga palim i pocinjem joj govoriti kako i sta funkcionise. Ona se prislanja uz mene da bolje vidi i hvata me pod ruku. Sav sam se stresao od nekog uzbudjenja. Tako je lijepo mirisala da sam prevazisao nekako tremu i rekao joj :” Moram vam priznati da predivno mirisete…” -“Jao duso, hvala ti mnogo. Odavno mi to niko nije rekao, a i ti si se fino naparfemisao”…. U glavi sam kontao: opa, prvi ulet izgleda da je dobro prosao.
Pokazivao sam joj osnovne detalje rada, funkcionisanja i svega. U medjuvremenu sam je pitao gdje joj je Adi (sin), odgovorila je da je u vrticu, te da ce ici po njega tek oko pola 4.
Kada smo skoro sve stavke presli, mnogo mi se zahvalila i pitala me hocu li nesto popiti. Rekao sam da moze nesto ljuto ako ima, ona se nasmijala i prokomentarisala: “Oo, pa 17 ti je a vec volis ljuto. Ima jedan konjak, stariji je malo, ali cemo ga otvoriti. Ne kupujem ja svaki dan tablet” rekla je kroz smijeh.
-“Ma neka je, volim ja sve sto je starije, a i vi ste, cini mi se sve kako starite, sve bolji”. Pogledala me je preko ramena, uzimajuci flasu i case iz ormara, pitajuci me:” Ozbiljno to mislis?”
-“Apsolutno, moram vam proznati, pa sta god bilo ali molim vas da nikome ne govorite. Gledam vas vec 6-7 godina, vi ste moja najveca sex mastarija.” -“Izvini molim te, kako to mislis?” odgovara drsko.
-“Pa mnogo puta sam vas gledao sa balkona, kako hodate, kako zabacujete svoju ogromnu guzicu te sam tako mnogo puta drkao na vas”
-” Opa, ti si decko koji izgleda zna sta zeli?” govori to i prilazeci mi.
-“a sta cete… Volim samo starije zene”
Prisla mi je, uhvatila me jednom rukom za obraze i rekla: “Sad ce teta Mia da ti ispuni zelje. Nisam odavno imala sex, a iskreno zagorila sam malo. Onaj moj kad dodje kuci cim udje odmah leg…” Nije ni uspjela izgovproti a ja sam je uhvatio jednom rukom za guzicu i pribio iz sebe. Ni sam ne znam odakle mi ta snaga… Poljubio sam je, ona se trgla, pogledala me u oci, nastavila ljubiti ali sada sa jezikom. Primio sam ga tako slasno i uzvratio joj. Ni sam ne znam kad prije ostade bez majice i trenerke, ali ispred mene se stvorila u crnom grudnjaku i cipkastim crnim gacicama.
Gurnula me je na kauc, pao sam a ona mi je skinula trenerku i bokserice. Moj kurac, vec dignut, prav kao strijela a debeo, kako sam primjetio ostao joj je u ocima i odmah ga je u usta ugurala. Tako ga je strucno obradjivala i sa velikim iskustvom lizala, ja sam ludio totalno. Kako mi je prvi put, svrsio sam poslije minut, napunivsi joj usta ali ona je to sve slasno progutala. Pitala me je je li kinprvi put stvarno? Odgovorio sam potvrdno
Ona je sjela na kauc i rekla da joj dodjem sa glavom izmedju nogu i da joj lizem picu. Kada sam dosao, njena picka je bila vec mnogo vlazna, lizao sam kako sam znao i umio. Cinilo mi se da to ne radim lose, jer sam vidio da joj godi i da pocinje jaho stenjati… Kako nije digo primila kurcinu niti imala sex, svrsila je brzo i rekla da joj ga stavim unutra.
Stavio sam ga, upao je tako glatko, a ona me je uhvatila za ruke i zabila mi nokte u kozu. Davao sam sve od sebe da je ne razocaram i dalje nevjerujuci sta mi se neplanski desilo. Zabijao sam ga duboko i lagano, govorila je da ubrzam sto sam i uradio. Poslije 4-5 min jebanja priblizavao mi se vrhunac, medjutim i njoj je jos jedan. Rekla je da pokusamo zajedno svrsiti, medjutim ja nisam znao tada realno ni kako cu to izvesti, te mi je ona dala neke savjete. Poslije jedne dvije minute, osjetio sam da cu prsnuti, takodjer i ona je pri kraju i pocinje se derati: “ajj, jebi mee, nabij mi ga, do krajaaaa krajaaaaaaaaa.Napuni me. Jakoo!” pocela se grciti a i ja sam poceo da prskam svoju spermu u njenu matericu. Kada sam je napunio, rekla mi je da se ne brinem jer pije tablete za kontracepciju i pozvala me da se istusiramo. U kabini mi ga je jos jesnom popusila, te smo se poslije toga rastali ne otvorivsi nas konjak koji smo planirali.

Nadam se da vam se dopala moja prva prica o mom prvom odnosu. Potrudio sam unijeti sto vise detalja, po uzoru na profesionalku Dianu i njen stil pisanja

erotskeprice.ws
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter