Izvor:
21.07.2017 u 13:20
0

ONI TVRDE DA BEZ SEKSA imaju ORGAZME koji traju 18 sati!

Ova tridesettrogodišnja žena tvrdi da ona i muž (47) mogu da dostignu orgazam samo putem grljenja i da im seks uopšte nije potreban kako bi uživali u klimaksu.

I dok se drugi trude da na sve moguće načine stignu do klimaksa putem seksa, Skot i Melani doživljavaju orgazam na neverovatne načine koji uključuju grljenje, plesanje, disanje pa čak i vremenske promene.

Ovaj par iz Teksasa čak može da uživa u orgazmima koji tresu celo telo i traju 18 sati.

Oni su toliko povezani da u slučaju da jedno od njih ima orgazam u istoj sobi, čak i bez drianja, i partner će ga automatski doživeti.

Uz pomoć Tantre, drevne joga prakse koja koristi seksualnu energiju kako bi ljudi dostigli više stanje svesti, njih čak i zvukovi i ukusi mogu da bace u ekstazu.

– Melani i ja možemo čak da doživimo orgazam sa prijateljima sa kojima nikada nismo imali seks – i to samo zahvaljujući tantri. Melani sada svakog meseca ima orgazam koji traje između 8 i 9 sat – priča Skot.

Ali, oni veruju da nisu posebni i da svako to može da doživi ako se pridržava sledećih pravila:

1. Pravite zvukove

Na ovaj način dajete sebi dozvolu da budete otvoreni, izražajni i oslobodite svu svoju moć. Dokazano je da pravljenje zvukova tokom orgazma pojačava celo iskustvo. Dahćite, vrištite i jecajte i tako ćete otvoriti energetske kanale u telu dok vodite ljubav i celo iskustvo će biti za pamćenje.

2. Duboko dišite

Dubokim disanjem ćete dozvoliti sebi da imate produžene orgazme. Obavezno duboko dišite i uživajte u svakom trenutku klimaksa.

3. Vizualizujte svoju energiju

Pokušajte da tokom seksa vizualizujete energiju koja se kreće kroz vaše telo. Obraćajte pažnju na to šta se dešava u vašem telu umesto da se samo fokusirate na orgazam. Ako u svakom trenutku budete osećali zadovoljstvo, orgazam će biti magičniji.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter