Izvor:
25.07.2017 u 02:23
0

ISPOVESTI ŽENA KOJE SU PROBALE ANALNI SEKS: Nećete verovati šta su sve doživele!

Jedna od vrsta seksa koja se i dlaje posmatra kao tabu tema jeste analni seks. Ipak, pojedine žene koje su ga doživele podelile sa sa drugima svoje utiske.

"Ako se nadate da će to vratiti sjaja vašoj vezi i onaj zanos, varate se", Klei (23).

"Najvažnije je, što više lubrikanta koristite, to bolje"; Danijela (21).

"Nikada ne koristite lubrikante sa ukusom cimeta. Saznala sam to na teži tnačin, tako što je moj dečko to koristio, a da mi nije rekao. Otrčala sam u kupatilo, vrišteći", Ema (23).

"Posle bola u početku, seks donosi neverovatno zadovoljstvo", Džes (22).

"Prvi put je bilo bolno, ali je zapravo najprijatnije kada to radite u misionarskoj pozi jer on može da me gleda u oči, imam njegovo razumevanje i podršku i mnogo mi je lakše", Ebigejl (22).

"Ma to je iskustvo za pamćenje. Kada uradite to pažljivo i kada otvoreno pričate, može da bude neverovatno. U početku sam i ja prema tome imala predrasude, ali žene ne bi trebalo da se stide da probaju ovakav seks".

Blic
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter