Izvor:
25.07.2017 u 03:03
0

BIZARNO: Ono što je njen dečko uradio tokom seksa, odvelo ju je u smrt!

Pazite se da se u krevetu ne zaigrate previše.

Keti Vidovson (23) otišla je u bolnicu nakon što je povredila levi zglob tokom seksa. Njen verenik je otkrio da su imali seks tokom kojeg ju je vezao lisicama. Kako kaže, to je bio prvi put da su uradili tako nešto.

Nakon pregleda doktori su joj dali lekove i poslali je kući. Sledećeg dana nije mogla da pomeri ruku koja je skroz pocrnela. Doživela je srčani udar u kolima hitne pomoći i samo nekoliko minuta kasnije lekari su konstatovali smrt.

Naime, Keti je preminula zbog virusa koji napada ljudsko meso i izjeda ga. Bolest se može uzrokovati malom posekotinom na nečijoj koži, koja se brzo može razviti u smrtonosne bakterije.

Istraživanje o njenoj smrti započelo je medicinsko osoblje u bolnici , ali nisu uspeli da otkriju šta je u pitanju. Njena ožalošćena porodica je čekala u bolnici, a ona je iza sebe ostavila i bebu. Ema Brovn je na suđenju istakla da je u pitanju doktorski propust, jer doktori nisu shvatili ozbiljnost situacije kada je prvi put došla u bolnicu.

Kurir
Foto: weloversize.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter