Izvor:
26.07.2017 u 19:28
0

ŽENE OBRATITE PAŽNJU: Ovo su tri najvažnije ljubavne lekcije!

Ove lekcije će vam pomoći da ne pravite loše odluke i pravite greške koje bi mogle da vas koštaju!

1. Nikada nemojte reći "da, ako zapravo nešto ne želite

Mnoge žene iz potrebe da se približe partneru i učine boljima, pristaju na stvari koje ih ne ispunjavaju i ne čine srećnima. Zapamtite da kompromis nije rešenje, a umesto toga opustite se i budite autentični i svoji. Na taj način će vaš partner videti vašu pravu ličnost, a samo tako može da pronađete sreću.

2. Ne možete promeniti muškarca

Sve do trenutka kada ne bude on osetio želju za promenom, ne postoji tako jaka ljubav koja bi mogla da ga natera da se menja. Koliko god pričali i trudili se da nešto promenite, njegova želja za promenom mora da dođe iznutra.

3. Ljubomora i posesivnost nemaju veze sa ljubavlju

Ljubomora u granicama normale je sasvim normalna stvar u vezi. Ipak, ako vas muškarac svakodnevno kontroliše, prati vaše korake i komunikaciju, to je znak da je njegova ljubomora prešla u posesivnost.

Izvor/superzena.b92.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter