Izvor:
30.07.2017 u 23:08
0

KONAČNO OTKRIVENO: Ovo je prosečna veličina muškog „ponosa“!

Veličina muškog polnog organa je zaista bitna.

Dragi muškarci, žao nam je, ali stvarno je važno koliko centimentara ima vaš "ponos".

Jedna internacionalna studija koja je proučavala 15.000 penisa došla je do odgovora na pitanje „Koliko je dug i debeo prosečan penis?“. Rezultati će obradovati mnoge muškarce koji će moći da kažu da im je penis veći od prosečnog.

Nauka je konačno našla odgovor: tokom erekcije prosečni penis je dug 13,12 centimatara, dok u obimu ima 11,66 centimetara. Kada je spušten, dug je 9,16 centimetara, a u obimu ima 9,31.

Ove brojke treba da „razuvere veliku većinu muškaraca da je veličina njihovog penisa prosečna“, kažu britanski istraživači koji su prikupili podatke iz studije u kojoj je učestvovalo 15.000 ljudi.

Mnogi muškarci koji misle da imaju mali penis biće ohrabreni ovim rezultatima. Neki muškarci su toliko opterećeni time da postaju asocijalni i opsesivni, padaju u depresiju i postaju skloni samoubistvu.

Samo 2,28 odsto muškaraca ima izrazito mali penis, a ova statistika je skoro identična i kada su u pitanju veliki.

Najmlađi učesnici u ovoj studiji imali su 17 godina, a najstariji do 91 godinu. Tim je otkrio da ne postoji razlika u veličini penisa među rasama, a nije nađena ni povezanost između broja obuće i veličine penisa.

Kako istraživači kažu, ova informacija može da uteši muškarce koji su zabrinuti zbog veličine svog penisa i da spusti na zemlju one koji su ubeđeni da su obdareni.

Happytv.rs/Zena.blic.rs
Foto: Twitter/Vecerasudijaspo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter