Izvor:
01.08.2017 u 22:46
0

TO SIGURNO NIJE OČEKIVALA: Nedelju dana je proveravala mobilni svom momku, i evo šta je saznala!

Poverenje u vezi je jedna od stvari koju je najteže osigurati i najlakše izgubiti. Pametni telefoni, moderna tehnologija, razni onlajn servisi za upoznavanje i aplikacije, omogućuju mnogima da upoznaju druge ljude čak iako se uopšte sastanu. Varanje je tako mnogo lakše nego ikada pre, reći će mnogi.

I to nas dovodi do gubitka poverenja i sve učestalijih scena – proveravanja partnerovog pametnog telefona.

To je odlučila da uradi i Džejmi Hergenrejder.

Sedam noći zaredom gledala je sadržaj pametnog telefona svog dečka Brajana.

Pronašla je tek jednu aplikaciju koja ga povezuje s ostalim ljudima onlajn, a reč je o Snepčetu. U toj aplikaciji je postavila da ona na svom telefonu može da vidi njegovu lokaciju. To je nešto što će Brajan sigurno primetiti, pa je odlučila da će sama da mu kaže da je to aktivirala.

U listi odlaznih i dolaznih poziva videla je nekoliko nepoznatih brojeva koji nisu uneti u njegov imenik, odlučila je da ih izgugla, ali i da pita Brajana čiji su to brojevi. Kolege s posla. Ništa sumnjivo, barem ono što bi nekim ženama moglo da probudi sumnju, u Brajanovom telefonu nije bilo.

Nije ni očekivala da će biti nešto što bi moglo da poljulja njeno poverenje u njega. Zabavila se, tvrdi, otkrila nešto novo o njemu, potvrdila da je odgovoran i štedljiv, da voli sport i još ga više voli što joj je dopustio da uđe u njegovu privatnost i javno objavi skrinšotove iz njegovog telefona.

b92
Foto: bljesak.info/Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter