parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ISPOVESTI ŽENA KOJE SU PREVARILE MUŽEVE: Otkrile šta ih je navelo na taj korak!

Prvo pitanje koje se nameće nakon prevare je zašto. Za muškarce je najčešći razlog prilika i seks, a za žene nezadovoljstvo. Ovih pet žena otkrilo je svoje priče...

"Tražila sam utehu"

"Od dana kad sam se udala za njega, znala sam da je to greška", kaže pedesetogodišnja Elizabet.

Njen muž bio je pasivno-agresivan, hteo je da je kontroliše i očekivao je da će ona dati otkaz da bi ostala kod kuće i brinula o deci i kući.

"Nedugo nakon prve godine braka, počela sam da ga varam s muškarcem s kojim sam radila. Nisam se zavaravala da se radi o ljubavi, bila je to situacija koja mi je otvorila oči - bila sam s nekim s kim sam se osećala dobro, davao mi je samopouzdanje, zasmejavao me i poštovao me zbog toga ko sam i nije želeo da me pretvori u nekog drugog. Ta afera mi je pomogla da pronađem sebe, otkrijem svoje želje. Da se nije dogodila, pitanje je da li bi imala hrabrosti da zatražim razvod. Sada, 25 godina posle toga, udata sam za divnog muškarca. Međusobno se usrećujemo i ne pokušavamo da menjamo jedno drugog".

"Zamerali smo jedno drugom"

"Udala sam se sa 22 godine, a nakon venčanja sve se promenilo", kaže Vanesa(28). Na početku oboje smo želeli da dobijemo decu, a odjednom se Vanesa više nisam osećala tako. Posvetila se poslu koji voli. On je bio povređen, krenule su svađe.

"Iako sam ja insistirala na kondomu, jedne večeri sam ga uhvatila kako pokušava da skine kondom. Želeo je da ostanem trudna. To je otprilike bio kraj našeg seksualnog života. Nedostatak intimnosti je naposletku dovela do prevare, upoznala sam muškarca na internetu i nalazili smo se oko godinu dana. Završilo se tako što me je muž uhvatio, a u tom trenutku smo ipak oboje želeli da damo našem braku još jednu šansu jer ljubavi nije nestalo. Išli smo na pojedinačnu i bračnu terapiju i uspeli smo spasiti svoj brak. Najvažnija lekcija koju sam naučila je da je krivica za nezadovoljstvu našim brakom tek 50 odsto na njemu".

"Bilo mi je dosadno i bila sam nesrećna"

S 35 godina Barbari se život činio kao san - muž koji je voli i dvoje dece.

"Moj muž je bio dobar čovek, ali uz njega mi je bilo nesnosno dosadno. U našoj okolini sam se stalno osećala kao neko drugačiji ko silom želi da se uklopi, ali mu ne ide. Te sam godine išla na poslovni put i upoznala Australijanca Boba u liftu. Osetili smo trenutnu hemiju i povezanost, razmenili smo brojeve i ostali u kontaktu.

Odlučila sam da odletim do Australije da bih ga videla i napokon razrešila sve da mogu završiti s tim. Umesto toga, zaljubila sam se. Napustila sam sve - zemlju, muža, posao i rodni grad i došla da živim u Australiju. Postala sam snažna, nezavisna i samopouzdana žena. To je bilo pre 25 godina, a danas smo Bob i ja u srećnom braku, vodimo sopstvenu vinariju i nevera je bila prekretnica u mom životu - najbolja stvar koja mi se dogodila. Bob i ja imamo petoro dece i desetoro unučadi, i nije mi dosadno".

"Moj muž je bio radoholičar"

"Ja sam deset godina vodila svoj život nezavisno od mog muža, jer njega nikad nije bilo u blizini", priznaje 49-godišnja Meri.

Geri je bio u potpunosti zaokupljen svojim poslom, a supruga mu je bila potrebna samo forme radi te nikad nije imao energije ni želje za njom.

"Jedne sam noć srela Toma, koji je bio samo poznanik, a nakon nekoliko nedeljnih susreta, jednu noć smo završili zajedno.

Nakon nekoliko nedelja varanja muža, odlučila sam da okončam svoj brak i dve godine kasnije smo se Tom i ja venčali. Mesec dana nakon toga Tom je doživeo srčani udar i preminuo. To što sam završila s njim je ujedno najbolja i najgora stvar koja mi se dogodila. Ušao je u moj život i probudio ženu u meni te mi pokazao kako je svaki trenutak dragocen, a svojom smrću mi je to oduzeo. Ipak, ostala je nada da ću to ponovo imati".

"On je prvi prevario"

"Bili smo u braku tek godinu dana nakon što sam saznala za njegovu neveru. Bila sam jako ljuta, jako povređena i ubijala me spoznaja da mu ja nisam dovoljna", priča Lari(33).

Osećala se kao da nije dovoljno dobra, sposobna i privlačna kao žena.

"Ceo taj haos mešanih osećaja je presudio da se i sama upustim u aferu. Prevarila sam ga, ponajpre kako bih se osvetila, ali i kako bih vratila izgubljeno samopouzdanje. Želela sam se ponovno osećati privlačnom i poželjnom. Nakon što je moj muž to otkrio, živeli smo razdvojeno nekoliko meseci, no potom smo odlučili potražiti pomoć bračnog savetnika kako bi spasili svoj brak. Nakon 14 godina braka koji je uspeo da preživi, kaže kako je najveća lekcija koju je naučila da su dovoljni jedan drugom za sreću, a da dobar odnos zahteva stalan trud i pažnju".

 

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live