Izvor:
08.08.2017 u 18:06
0

NAUČNICI SU ISTRAŽIVALI: Da li su srećniji muškarci koji su u braku sa ženama sa viškom kilograma?

Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci koji se žene ženama koje imaju višak kilogram jako srećni, zapravo, čak 10 puta srećniji od muškaraca koji za supruge biraju mršavice.

Istraživanje, koje su proveli dr Filemon Alvarado i dr. Edgardo Morales, je pokazalo kako se s bucmastim partnerkama muškarci više smeju pa tako lakše rešavaju probleme zbog čega im je brak u boljem stanju.

Moguće je da su žene koje su često gladne razdražljive, nervozne i pune nesigurnosti, ali na prvom mestu bi trebalo da bude zdravlje na šta bi bucmaste žene itekako trebale da paze.

Uz to, ukusi su različiti pa će neko tako biti presrećan s vrckastom mršavicom dok će drugi muškarac uživati u dugom braku s buckom koja deli njegov smisao za humor.

Izvor: Klix
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter