Izvor:
08.08.2017 u 18:55
0

TO JE PRAVA LJUBAV: Ovi znakovi pokazuju da ćete biti zajedno do kraja života!

Ako pored sebe imate ovakvog muškarca, prava ste srećnica!

Niko nije savršen. Ali, kada se zaljubimo mislimo da smo pronašli idealnog partnera koji predstavlja sve ono što je dobro, lepo, i istinito.

Nakon nekog vremena, počinju da se javljaju sumnje. Naviru pitanja – Da li sam sa pravom osobom? Da li sam mogla da pronađem boljeg i sposobnijeg? Da li samo mi imamo toliko problema? I još mnogo toga.

Ovo je 10 karakteristika koje pokazuju da ste pronašli savršenog partenra.

Ne plaši se poteškoća i spreman je da reši bilo koji problem

Pravi čovek ne samo da ume da kaže pravu stvar već stupa i u akciju. U teškim situacijama, uvek je spreman da vam pruži rame za utehu.

Ume da spremi večeru sam

I ne koristi sve moguće tanjire i posuđe koje postoji u kuhinji. Moderna žena misli da je čovek koji izgleda muževno i ume da kuva – idealan muž. Ne mora nužno da radi ništa posebno. Čak i kada iseče lubenicu i lepo je aranžira na tanjiru, to ženu čini srećnom.

Uvek vas podržava, čak i kada pravite ozbiljne greške

Svi mi pravimo greške, i, kada se dese, vaša druga polovina bi trebalo da bude na vašoj strani. A nekad čak i kada grešite. U bilo kojoj situaciji, vaš muž bi trebalo da vas podrži pre nego da vas krivi.

Obraća pažnju na detalje

To ne znači da vaš čovek treba da zna svaki detalj o vašem životu ili da pamti šta ste obukli tog dana kad ste se prvi put sreli. Ali, obraća pažnju na stvari koje vam znače. Zna koliko šećera stavljate u kafu ili čaj, i koja vam je omiljena pesma.

On je mudar, ne samo pametan

Lepo je kada pored sebe imate nekog ko se razume u nauku, ali je još važnije da čovek, koji je pored vas, ume da pronađe način da reši neke „obične“ životne probleme. Ako vaš muž može da vam da dobar savet kada se, na primer, svađate sa majkom, onda ste prave srećnice.

Zna kako da vas razvedri

Kada se osećate loše, vaša jača polovina zna kako da vam osmeh vrati na lice: ispričaće vam neku šalu, podržati vas, ili će uraditi nešto drugo što će učiniti da se osećate bolje.

Zna kako da napravi kompromis i da pregovara

Idealan čovek ume da pronađe zajednički jezik sa policajcem, vodoinstalaterom i uplakanom ženom, i to bez ikakvih pretnji ili podmićivanja. On čak ume da se nosi i dosadnim komšijom.

Ne zaboravlja na vaše probleme odmah nakon što napusti kuću

Muškarcima je obično teško da se fokusiraju na više od jednog zadatka. Ali onaj ko vas voli, staviće vaše probleme na prvo mesto.

Vaše mišljenje mu znači

Odnos između muža i žene ne bi trebalo da se zasniva samo na zajedničkom životu – oni bi takođe trebalo da budu prijatelji i savetnici jedno drugom. Konstantno učenje kako da donosimo zajedničke odluke krucijalni je element srećnog braka.

"Kućni" poslovi dele se ravnopravno

Ako vas vaš muž ceni i poštuje, nikada neće dozvoliti da se osećate kao njegova kućna pomoćnica. Razume da se umorite na poslu i uvek je spreman da vam pomogne, odnosno da delite kućne poslove.

Svaka osoba ima svoju ideju savršenog odnosa. Kvaliteti koji čine muškarca idealnim partnerom razlikuju se od jednog do drugog. Ali, pronaći nekog ko vas stavlja na prvo mesto, i koga vi stavljate na prvo mesto, ključ je srećnog braka.

Izvor: bizlife
Foto: printscreen/instagram/couplegoals

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter