Izvor:
08.08.2017 u 19:28
0

MOMCI BIRAJU: GRUDI ILI ZADNJICA? Evo šta izbor govori o njihovoj ličnosti!

Možda će vam zvučati čudno, ali upravo ovaj izbor govori dosta i o njihovom karkteru…

Danas vam otkrivamo sve tajne!

Izgled je ono što muškarac prvo primeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi i(li) guza. To se možda čini kao čista banalnost, no ukus muškarca zapravo može otkriti puno više o njemu, preciznije o njegovom karakteru nego što se isprva čini, što je i naučno dokazano.

TIM GRUDI

Muškarci koji se "pale" na ženske grudi često su egzibicionisti i vole da budu u centru pažnje. Onima koji pripadaju "timu grudi" najvažnija je nezavisnost, ne vole da se osećaju sputano što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom na to da "objekat" njihove žudnje dolazi u paru.

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmenjivati domišljate pošalice i ostati svoji, te im nije neprijatno čak ni da sami izađu u provod. Istraživanja su takođe pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu i da im nedostaje upornost, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli raditi.

TIM ZADNJICA

Muškarci koji preferiraju ženske guze vole red, urednost, organizovanost i pravilnost. Oni ništa ne vole da rade napola i streme uspesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu zadnjice bave se preduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude složeno.

Shodno svojoj ambicioznosti, znaju da budu vrlo uporni i odlučni što timu ljubitelja grudi neretko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primeti guzu zna da nedostaje je – opuštenost i spontanost. Zato će mu odgovarati partnerka koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti.

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: printscreen/instagram/couples_magazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter