parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MOMCI BIRAJU: GRUDI ILI ZADNJICA? Evo šta izbor govori o njihovoj ličnosti!

 

 

Možda će vam zvučati čudno, ali upravo ovaj izbor govori dosta i o njihovom karkteru...

Danas vam otkrivamo sve tajne!

Izgled je ono što muškarac prvo primeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi i(li) guza. To se možda čini kao čista banalnost, no ukus muškarca zapravo može otkriti puno više o njemu, preciznije o njegovom karakteru nego što se isprva čini, što je i naučno dokazano.

TIM GRUDI

Muškarci koji se "pale" na ženske grudi često su egzibicionisti i vole da budu u centru pažnje. Onima koji pripadaju "timu grudi" najvažnija je nezavisnost, ne vole da se osećaju sputano što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom na to da "objekat" njihove žudnje dolazi u paru.

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmenjivati domišljate pošalice i ostati svoji, te im nije neprijatno čak ni da sami izađu u provod. Istraživanja su takođe pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu i da im nedostaje upornost, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli raditi.

TIM ZADNJICA

Muškarci koji preferiraju ženske guze vole red, urednost, organizovanost i pravilnost. Oni ništa ne vole da rade napola i streme uspesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu zadnjice bave se preduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude složeno.

Shodno svojoj ambicioznosti, znaju da budu vrlo uporni i odlučni što timu ljubitelja grudi neretko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primeti guzu zna da nedostaje je - opuštenost i spontanost. Zato će mu odgovarati partnerka koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti.

 

Izvor: zadovoljna.hr
Foto: printscreen/instagram/couples_magazine

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10.55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:35 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 ĆIRILICA - MILORAD DODIK
23:00 Parovi Ispovesti