Izvor:
09.08.2017 u 23:41
0

ZANIMLJIVO ISTRAŽIVANJE O MUŠKARCIMA: Žene tvrde da kavaljerstvo više ne postoji!

Za razliku od prošlih vremena kada su muškarci morali da ulože mnogo truda kako bi osvojili svoju lepšu polovinu, danas se situacija promenila.

To dokazuje i istaživanje dejting sajta Match.com koje je dokazalo da je sve manje muškaraca džentlmena, pa samim tim i romantike među partnerima.

Prema dobijenim podacima, čak 73 odsto žena je istaklo da smatra kako je vreme kavaljera odavno prošlo, a njihovi romantični snovi vežu se uz ponašanja koja bi trebalo da budu sasvim normalna.

Anketa je takođe otkrila da bi 84 odsto žena volelo da ih muškarac nazove kada obeća da će nazvati, 80 odsto žena bi želelo da im tip sa kojim izlaze barem jednom na dan pošalje poruku, a 83 odsto žena bi htelo da dečko sa kojim su izašle provere da li su bezbedno stigle kući.

Sa druge strane, žene koje su učestvovale u istraživanju napravile su granicu između kavaljerstva i tetošenja.

Prema tome, 38 odsto žena ne želi da im muškarci pomeraju stolicu u restoranu, a 45 odsto njih nervira kada insistira da prve naruče jelo ili piće.

Izvor/superzena.b92.rs

Foto/arhiva
Mnoge je iznenadio podatak da 60 odsto žena želi da muškarci objave zajedničku fotografiju na Fejsbuku, kako bi svojim prijateljima pokazali da su zadovoljni u emotivnoj vezi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter