parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DA LI BISTE OPROSTILI PREVARU? Ove selebriti dame su to učinile!

 

 

Evo koje slavne dame su svojim partnerima dale drugu šansu u ljubavi!

 

Jedan od najvećih prelomnih trenutaka veze zasigurno je prevara. Tada postoje samo dva izbora - raskinuti vezu ili oprostiti partneru. Obe odluke su izuzeto teške da se donesu, a ovih sedam slavnih dama odlučile su da svojim partnerima oproste. Proverite u tekstu o kome je tačno reč...

 

Na prvom mestu ove liste našla se popularna pevačica Bijonse. Ona je suprugu Džej Ziju-u oprostila prevaru te je čak i otvoreno progovorila o tome. Tačnije, poslednji album "Lemonade" prepun je pesama koje govore o reperovoj neveri.

Takođe, i sam se Džej Zi na nedavnom objavljenom albumu osvrnuo na to kako je pogrešio i prevario suprugu. Ovaj slavni muzički par prebrodio je bračnu krizu s dva vrlo uspešna albuma i s djve bebe. Naime, Bijonse je rodila blizance početkom juna.

 

 

 

 

Par koji sledi je jedan od najpoznatijih parova iz 1990-ih. Reč je o Elizabet Herli i Hju Grantu. Za njih dvoje zamalo kobna je bila 1995. godina. Grant je uhvaćen kako traži usluge prostitutke, no Herli je čitavo vreme bila uz njega i pomogla mu da se izbori sa tim skandalom.

Oni su ujedno jedini par na ovoj iisti koji više nije zajedno, ali ne zbog prevarte. Njihovoj vezi je došao kraj 2000. godine, a oni su i dalje ostali vrlo bliski. Hju je čak kum Elizabetinom sinu.

 

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Parovi  Live
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live