Izvor:
10.08.2017 u 16:56
0

PITALI SMO MOMKE: Koje su to tri poze u seksu koje obožavaju?

Devojke, pažljivo pročitajte šta to ONI najviše vole u seksu!

Časopis Men's health napravio je veliku anketu u kojoj je učestvovalo čak 800 muškaraca. Pitanje na koje su morali odgovoriti bilo je vrlo jednostavno, a ticalo se najintimnijeg dela – seksualnog odnosa.

Naime, muškarci koji su trenutno u vezi morali su da odaberu poze u seksu po tri kriterijuma – one koje najviše vole, one koje bi voleli češće da upražnjavaju i one koje bi rado isprobali.

Iako su odgovori bili vrlo različiti, neki su se vrlo često ponavljali. Želite li da budete sigurni da vaš seksualni odnos s partnerom funkcioniše savršeno možda je vreme da zaboravite na rutine iz spavaće sobe i upotrebite ove podatke koji garantuju veliki užitak za oba partnera.

Poze koje muškarci najviše vole:

Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje. Ova poza, u kojoj muškarac diktira tempo, ima brojne varijacije na temu.

Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu. U ovoj pozi dominira žena te pokretima diktira tempo.

Misionar: Žena leži na leđima raširenih nogu, a muškarac leži na njoj. U ovoj pozi dominira muškarac.

Poze koje bi voleo češće da upražnjava:

Jahačica: Muškarac leži na leđima, a žena sedi ili čuči na njemu, okrenuta licem prema partneru.

Obrnuta jahačica: Muškarac leži na leđima a žena čuči ili kleči na njemu, ali okrenuta leđima prema partneru.

Doggy Style: Žena kleči na krevetu ili podu, a muškarac je iza nje.

Poze koje bi voleli da isprobaju:

Stojeći položaj: Muškarac stoji i podiže ženu u krilo, a ona mu obmota noge oko struka. Ova poza može da se izvede puno lakše i to uz pomoć kuhinjskog elementa ili ormarića.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter