Izvor:
14.08.2017 u 20:17
0

DEVOJKE OBRATITE PAŽNJU: Ako radi ovih šest stvari u seksu, sigurno vas vara!

1. Uveo je sasvim nove pokrete i poze u seksu koje nikada ranije nije pravio. Kada ga pitate otkud ta promena neće znati šta da vam kaže jer je te pokrete zapravo naučio u tuđem krevetu.

2. Bira poze u kojima ne mora da vas gleda u oči i ljubi u usta. Kad je prilika takva da mora da vas pogleda u lice, oči su mu zatvorene ili gleda negde iza vas, jer mašta o drugoj.

3. Promenio je intimnu frizuru. To se obično dešava kada na scenu stigne nova devojka.

4. Ili gotovo da nemate seks, ili ga imate više nego ikada. U drugom slučaju je to zbog osećaja krivice koji ima, pa pokušava da to nekako nadomesti.

5. Odjednom insistira da nešto promenite – recimo, da se ofarbate u sasvim drugačiju boju kose, ili da promenite intimnu frizuru.

6. Seks traje mnogo duže nego ikada ranije, i verovatno je mešavina toga što ga više ne privlačite i zato što ima seks sa strane.

Zena.blic.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter