Izvor:
20.08.2017 u 22:50
0

GDE POČINJE PRELJUBA: Ovo su četiri ključna mesta!

Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da je 45 odsto muškaraca barem jednom prevarilo partnerku, dok je kod žena situacija više nego dvostruko manja – 21 odsto njih priznalo je neveru.

Internet

Osim što postoji niz stranica koje vam olakšavaju stupanje u kontakt sa voljnim osobama, tu je i nezaobilazni Facebook koji je i dalje glavno mesto za takve stvari.

Radno mesto

Ujutru izgledamo odmorno sveže, sređujemo se, pokazujemo svoje veštine i kvalitete. Sa kolegama sprovodimo veći deo svog života i zato je tamo potencijalno najopasnije.

Teretana

To je mesto gde je naše telo uvek u prvom planu i na osnovu toga veoma lako stupamo u kontakte, interakciju sa drugim ljudima. Nije redak slučaj ni zbližavanja između klijenta i trenera.

U krugu prijatelja

Ljudi sa kojima se družite, preko dece, iz kraja komšije su najčešće izbor sa kojim može doći do preljube.

Superzena.b92.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter