Izvor:
22.08.2017 u 22:00
0

Ukoliko nemate partnera: OVI PROIZVODI MOGU ZAMENITI SEKS!

Naučnici su došli do nekih zanimljivih zaključaka. Ispostavilo se da namirnice – banane, mleko i čokolada, mogu biti dobra zamena za seks. Takođe, seks se može zameniti proizvodima kao što su badem, orah, smokva, riba. Kao što je objašnjeno od strane naučnika koji su radili ovo ispitivanje, primenom ovih proizvoda u ljudskom organizmu se proizvode veće količine dopamina i serotonina. Ovi hormoni se oslobađaju samo tokom intimnog kontakta.

Naravno, banane, mleko i čokolada nisu lek za nedostatak privatnosti – ovi proizvodi mogu samo “sačuvati“ osobu u vreme apstinencije i mogu pomoći da se ublaži napetost u odsustvu fizičke blizine.

Ukoliko nemate partnera i apstinirate već neko vreme, možda vam čokolada i banane mogu pomoći kako biste se bar malo osećali ispunjenije i srećnije!

izvor/stiklaipatika

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter