Izvor:
29.08.2017 u 19:29
0

NIJE VAM SE JAVIO? Ovo su najčešći razlozi zbog čega on ne odgovara na poruku!

"Zašto mi nije odgovorio?" – pitanje je koje i dalje dominira u razgovorima žena. Priča je uvek manje-više ista… počeli ste da se dopisujete, sve je izgledalo obećavajuće, a on se odjednom povukao. Možete da mislite i tumačite da postoji opravdan razlog, da je zauzet, ali ovo su tri najčešća razloga zašto se on ne javlja.

Odgovor iz pristojnosti

Većina momaka je spremna da uloži malo truda i da odgovori na nekoliko poruka iz pristojnosti. A kako sve ima svoje granice, on će se povući kada mu dosadi.

Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su skloni delovanju "na više strana", a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet.

Pojavilo se nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano, a sada više ne, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan.

Verovatno se pojavio neko ko mu je zanimljiviji, a u takvim je situacijama najpametnije da kreneš dalje – i zadržiš dostojanstvo.

Izvor:b92.net
Foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter