Izvor:
30.08.2017 u 22:25
0

PAZITE ŠTA ŽELITE: Ako sledite ova razmišljanja, brak će vam biti propast! (foto)

Izgleda da ljubav, ipak, nije glavni razlog za ulazak u bračne vode.

Pronalazak srodne duše ili osobe s kojom stvarno želimo da provedemo ostatak života je poprilično romantična ideja, ali to nam je i dalje draža opcija od ovih razloga za ulazak u brak koji su nažalost sve češći.

– Već smo dugo zajedno pa…

Parovi koji ulaze u brak samo zato što su već dugo zajedno, pa je to sledeći logični korak vrlo često imaju poprilično neispunjene živote.

– U tim godinama smo.

Svi vaši prijatelji su već u braku, a i vas dvoje ste u godinama u kojima treba da se udate? Ako godine nisu nikakav faktor kad je u pitanju zabava, zašto su faktor kad se radi o braku?

– Svi to očekuju od nas

Pritisak roditelja i prijatelja može biti jak, ali to ne znači da zbog njega treba da uradite nešto što možda nije najpametniji izbor.

– Biološki sat mi kuca.

Trka s vremenom ne bi smela da bude trka protiv onoga što je za nas stvarno dobro.

– To će biti moja finansijska sigurnost.

Finansije su, nažalost, jako čest razlog za ulazak u brak, a takvi brakovi su vrlo retko stvarno srećni.

Glossy
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter