Izvor:
07.09.2017 u 15:18
0

ON JE PRAVI FRAJER: Ovih 12 znakova opisuju pravog muškarca!

Voli da eksperimentiše sa hranom

Proždrljivi tipovi neće se lako zasititi ni pod čaršavima. Znate kako kažu – put do ženskog orgazma je kroz njegov želudac. To kažu, zar ne?

Uvek ostavi napojnicu

Ako je velikodušan u restoranu, velikodušan je i u krevetu. Drugim rečima, što su njegove napojnice manje, to biste trebali biti udaljeniji od njega u trenutku kad vam bude tražio broj.

Pita vas za mišljenje… i stvarno ga sluša

Ne moramo previše objašnjavati. Ako mu je stalo do vaših želja i mišljenja, ništa se neće promeniti ni u spavaćoj sobi, Ili kuhinji, Ili u kancelariju, Ili pod tušem. Je li još nekome vruće?

Zna da pleše

Frajeri koji znaju pratiti ritam na plesnom podijumu, to odlično rade i u krevetu. Bonus bodovi za plesače koji plešu s decom na venčanjima. Nema veze sa seksom, ali je jednostavno neodoljivo.

Često vas dira

Ako jedva uspevate da ga naterate da vas uhvati za ruku, možete zaboraviti na dobru avanturu sa struka na dolje.

Fleksibilan je

Ne fizički (iako ni to nije naodmet), već ne stoji iza čvrstih i nepromenjivih navika. Dobar seks zahteva improvizaciju. Neki ljudi vole određene stvari, a neki nešto potpuno suprotno od njih. Ne želite robota kom će se srušiti sistem onog trenutka kad isprobate nešto što nije sačuvano u njegovom programu. Želite frajera koji će biti spontan i učiniti ono što se u tom trenutku čini prigodnim.

Voli sladoled od čokolade

Ne možete poraziti tvrdnju! (Zapravo, možete, ali vam u ovom slučaju itekako ide u prilog).

Voli da vežba

Više vežbe – više izdržljivosti! To znači da ima ono što je potrebno kako bi posao bio obavljen na najbolji mogući način, A TO ZNAČI da ni vrućina ni umor ni kiša ni sneg neće stati između ovog frajera i vašeg obećanog orgazma.

Poštuje sve žene

Muškarci koji se prema ženama (čak i ako je samo prema nekima) ponašaju loše, jednostavno su loši muškarci. Ako vaš partner ima odličan odnos sa svojom majkom, sestrom i ima ženske prijateljice koje ga obožavaju, onda možete biti sigurni da ste s frajerom koji će vam pružiti bar nekoliko orgazama… po danu, naravno. A onda vam doneti cveće sledećeg jutra.

Posmatra vas

Dobro vas posmatra. Često. Ako jedete pizzu kao da nikad niste jeli, a on gleda u vas kao u duplericu časopisa za muškarce, taj će se entuzijazam verovatno preneti i u krevet.

Ne hvali se

Frajeri koji pričaju priče izvan spavaće sobe najčešće ne traju predugo. Iako je ironično, oni koji se često hvale o svojim seksualnim postignućima, obično su oni koji će vas u krevetu dovesti do jednog velikog, eksplozivnog… razočaranja.

Odlično miriše

Kad je reč o privlačnosti, čulo mirisa igra ogromnu ulogu. Ako se ne možete zasititi njegovog mirisa, onda ne možete dočekati trenutak kad ćete biti sami da na njega navalite kao na čokoladnu tortu za vreme PMS-a.

cosmopolitan.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter