Izvor:
07.09.2017 u 15:46
0

ŠOKIRAĆETE SE: Muškarci priznali u kakvom seksu zapravo uživaju!

Naučnici sa Univerziteta Indijana sproveli su istraživanje nad dve hiljade Amerikanaca kako bi ispitali njihove sklonosti u seksu.

Sasvim suprotno stereotima, rezultati su pokazali da su muškarcima, kao i ženama, u vezi najbitniji nežnost i privrženost, što podrazumeva maženje i ljubljenje.

39 odsto muškaraca i žena reklo je da im tokom seksa veoma prijaju romatnične reči, dok 33 odsto njih voli da u sobi vlada romantična atmosfera. Čak 52 odsto ispitanika maženje smatra privlačnim.

Vođa studije Debi Herbenik ističe da, iako za mnoge neočekivano, muškarci su se takođe složili da su im najprivlačniji romantika i odanost, piše Indy100.

"To uključuje ljubljenje češće nego seks, maženje i izgovaranje nežnih reči tokom seksa, ali i romantičnu atmosferu“.

U istraživanju u kome je učestvovalo 975 muškaraca i 1.046 žena. Kada je reč o ostalim navikama, 43 odsto muškaraca i 37 odsto žena izjavilo je da upražnjava analni seks, 65 odsto muškaraca priznalo je da šalje nage slike partnerkama, dok to radi svega 11 odsto žena.

Nikada ne masturbira 21 odsto žena, dok taj procenat kod muškaraca iznosi 8. Jednake slonosti ka perverzijama u seksu imaju i muškarci i žene.

superzena.b92.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter