Izvor:
08.09.2017 u 03:26
0

ŽENINA SESTRA ME DOVODILA DO LUDILA: Stavila je ruku na moju alatku, mislio sam da ću eksplodirati…

Dugo već razmišljam o slanju ove priče. Zašto? Zato jer svastiku nisam ševio ali njeno ponašanje, njeno koketiranje i sve oko nje je tako napaljivo i jebozovno da mi se pri samoj pomisli na to, digne kurac.
Dakle, Marica je 4 godine mlađa od moje žene, ima male sise, mršavija je, brineta, duže, divlje kose, i sa nenadmašnom guzom. Ima dupe najbolje koje sam ikad vidio. Kada sam je upoznao, tj. kad sam krenuo sa svojom sadašnjom ženom ona je imam 16 godina i bila je još dijete, ničim se nije isticala. To sam ja mislio. Udala se sa 19 godina za tipa 7 godina. Međutim, i kad se udala nije prestala izlazit, družit se, provodit. Volila je popit i kad bi popila ponašala se kao drolja. Uletila bi bilo kojem muškarcu bez pardona. Ja sam to čuo, vidio nisam, ali se nisam previše ni obazirao. Međutim, kada je došla kriza u braku ona se totalno raspustila. Došla je živjeti kod nas, hodala po kući polugola (minjaci bez gaćica, tajice uske bez gaćica i slično). Kada bi i imala gaćice to su bile na špagicu, totalno prozirne, minijaturne. Počela je nosit i samostojeće čarape na dopičnjake, tako da se svjesno i namjerno vidio rub njenih gaćica.
Jednom sam bio vani sa prijateljima i vidio sam nju i prijateljicu u elementu. Pozvao sam je na piće i ona je počela govorit kako se boji da sam ja peder jer ona hoda po kući polugola a da je ja ne diram, ne primjećujem i slično. Ja sams e na to nasmijao, a ona je stavila ruku na moj kurac, ono kao slučajno, sjedeći. Mislio sam da ću eksplodirati. Od tog dana sam je počeo drugačije gledat, naravno kad se otrijeznila nije se sjećala te priče, al se smijala kad sam joj to spomenuo. Jednom dok sam prolazio pored kupaonice, čuo sam da je ona unutra, radoznalost je bila jača i provirio sam kroz ključaonicu, ona je sjedila na wc šolji i brijala pičku, možete i zamisliti koja je to scena bila. Odmah sam počeo drkati, a ona me je vjerojatno čula, ustala je i počela drkati pičku, okrenuta prema vratima tako da sam jako dobro vidio što radi. Što je još zanimljivije, došla je tik do vrata, na milimetar, tako da sam mogao osjetiti i miris njene pičke!!!
Ludilo….
Ta naša igra se dogodila još 4-5 puta, kad god bi se ona otišla tuširati, ja sam otišao i gledao je, a ona bi izvela svoju igru. Znali smo oboje al nismo ništa govorili. Jedan prijatelj mi je jednom rekao da je vidio na šanku jednog kafića kako pleše, a nije imala nikakvo donje rublje u minici koja je jedva pokrivala pičku. Drugi mi je rekao da su je izredali 4 konobara i vlasnik kafića nakon posla. Mala je bila prvoklasna drolja.
Odlučio sam da je napadnem, međutim neočekivano se obranila, rekla je da sam lud i da nezna o čemu pričam i da se smirim jer će me reći sestri, tj. mojoj ženi. I što je najluđe od svega, 3 minute nakon te priče, sjela je na fotelju nasuprot mene i raširila noge, a gaćica nigdje!!!! Kad sam joj to rekao, ona se nasmijala i rekla, možeš gledat koliko hoćeš, dirat i jebat nesmiješ.
I tako dan danas, 10 godina nakon početka, ona se ponovno udala, al često dođe kod nas i dan danas je bije glas da se ševi kad god ima priliku i dan danas meni nudi svoju pičku da je gledam.
Nije žestoka priča jebačine, al je jedno iskreno i istinito iskustvo. Jel se još nekom ovako nešto dogodilo? Kako ste vi reagirali?
Pozdrav…

erotskeprice.ws
Foto: Facebook/sekssrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter