Izvor:
10.09.2017 u 17:32
0

BIVŠI VAM SE OPET JAVIO? Konačno otkriveno zašto smo privlačniji starim partnerima nakon raskida!

Sigurni smo kako ste se barem jednom našli u ovoj situaciji. Nakon raskida vaš bivši partner se svim silama trudi da se vrati u vaš život, čak i ako je on taj koji je inicirao raskid.

Ako ste se ikada zapitali zašto se to baš vama događa, niste jedini. A ako ste se samo pitali zašto se to uopšte događa, onda napokon imamo odgovor.

Reč je o nekoj vrsti sjaja nakon raskida, odnosno nekog pozitivnog zračenja i žena i muškaraca.

To je obično posledica odluka da promene nešto u životu, da budu optimistični, da ulažu u svoj izgled, da jačaju svoju ličnost u potpunosti. Sve ovo kod bivših partnera izaziva ili ljubomoru ili požudu.

Dakle, radi se tome da se bivšem partneru odjednom sviđa "nova ti" .

Pripadnice lepšeg pola potvrdile su ovu teoriju i istakle kako često nakon raskida veze postanu srećnije, jače i lepše. Na društvenim mrežama čak postoji hešteg #postfuckboyglow, koji označava njihove najbolje fotografije iz single života.

Treba naglasiti da nikako ne znači da su najprivlačnije žene one koje su raskinule vezu. Naime, pomenuti sjaj je moguć samo posle veze, koja vam je donela više štete nego koristi, što apsolutno ima logike.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter