Izvor:
12.10.2017 u 15:35
0

MOĆNA PILULA: Šta se dešava sa telom kada se popije vijagra i kakvi su njeni efekti!

Ko bi rekao da čak toliko traje.

Potencija i smanjena seksualna aktivnost predstavljaju neke od najvećih muških strahova. Kada se potencija smanji, muškarci često gube samopouzdanje i upadaju u tešku depresiju. Istraživanja su pokazala da više od pola muške populacije pati od impotencije, a verovatnoća da ćete od nje patiti se maksimalno povećava kada pređete 50. godinu svog života.

Zbog toga je Vijagra postala najpopularnija muška tableta i veliki broj muškaraca konzumira ovu tabletu za potenciju kako bi povećali svoju seksualnu aktivnost.

Mi smo odlučili da vam objasnimo, šta se dešava kada popijete ovu tabletu za potenciju.

Evo o čemu je reč:

Telo vrlo brzo razlaže vijagru i posle samo 12 minuta, krvni sudovi se šire i dolazi do erekcije.

Kod nekih muškaraca se dešava da delovanje vijagre tek počne u roku od pola sata, pa se nemojte čuditi ako u brzom periodu ne budete videli efekte.

Sat vremena je maksimalni vremenski period u kome vijagra deluje. Kada dođe do erekcije imaćete najjači efekat oko sat vremena i tada ćete moći da budete i najaktivniji u krevetu. Zato doktori savetuju da vijagru popijete 15 do 30 minuta pre seksa kako bi iskoristi njene efekte na najbolji način.

Posle 4 sata ćete i dalje moći da budete seksualno aktivni, ali će efekat tablete znatno početi da opada.

Nakon 12 sati, delovanje ove tablete prestaje

Čak i posle 10 sati, osećaju se efekti ove tablete i neki muškarci kažu da oni i tada mogu da uskoče u postelju i da zadovolje svoje partnerke.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter