Izvor:
14.10.2017 u 21:04
0

Ovaj tip muškarca ženama pruža najbolje orgazme!

Uživanje u seksu trebalo bi da bude obostrano, ali često su upravo žene te koje budu "zakinute".

Nije retkost da u vezi sve može biti OK, osim seksa. Pa se rade kompromisi, na jednoj ili drugoj strani, traže rešenja.

Kako prepoznati koji tip muškarca će ženi osigurati najbolje orgazme?

Upravo to pitali su se i naučnici pa su odlučili da potraže odgovor na to pitanje. U septembru su objavili rezultate istraživanja u časopisu, a otkrili su da emotivni, kreativni i humoristični, ali i bogati muškarci su najbolji izbor.

U istraživanju su učestvovale 103 slobodne žene u dobi od 20 do 69 godina, a ispunile su anketu u kojoj su detaljno opisivale svoju seksualnu prošlost.

Cilj ispitivanja bio je da se pronađu osobine kod muškaraca koje pružaju ženama orgazme s najviše užitka.

Pokazalo se da privlačnost ima važnu ulogu u postizanju orgazma kod žena, a ženama su privlačniji bogati, humoristični, emotivni i kreativni muškarci, navodi se u zaključcima istraživanja.

Sudeći po istraživanju, žene su najbolja iskustva imale s muškarcima koji imaju osobine pozitivnog karaktera.

Partneri koji su ženama priuštili jake orgazme, osim toga, imali su i bolji miris od partnera koji su im priuštili slabe orgazme te su uložili i veći trud da žena doživi orgazam.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter