Izvor:
16.10.2017 u 21:16
0

ISPOVEST JEDNE MLADE: Najbolja drugarica je dan pred venčanje IZDALA!

Pre venčanja bile su dobre prijateljice, ali nakon što joj je drugarica napravila ovo, prekinula je sa njom svaki kontakt.

Mnoge žene se još uvek drže stare i lepe tradicije da budući suprug, pre venčanja, ne sme da ih vidi u venčanici, jer se smatra da to donosi nesreću.

Jedna Amerikanka je na portalu "MamaMia" ispričala svoju ličnu horor priču. Ali, vratimo se na početak… Njen san: njen budući muž je ne sme videti u venčanici pre nego što stane pred oltar. Buduća mlada pričala je kako je mesecima pomno planirala venčanje i tražila venčanicu – koja je morala biti jednostavno savršena.

"Prošli mesec sam većinu svojih vikenda provela s prijateljicama u potrazi za venčanicom. Bila sam u ekstazi kad sam je napokon pronašla!", napisala je na svom blogu.

Međutim, dogodilo se nešto što je šokiralo buduću suprugu – nazvala ju je jedna prijateljica i rekla kako je na Instagramu videla njenu fotografiju u venčanici. Fotku je postala prijateljica mlade, koja je na venčanju trebala da bude deveruša i naravno – bila je na probi venčanice. Deveruša nije razmišljala kad je postavila fotografiju osam meseci pre venčanja – međutim, mladi su se raspršili svi snovi. Njen budući video je fotografiju – i venčanicu!

Za mladu je to bio dovoljan razlog da prekine prijateljstvo. I venčanicu – za koju je iskeširala 3.000 dolara – nije više želela:

"Svaki put kad pomislim na to, plače mi se. I ne mogu si zamisliti da idem u ovoj haljini pred oltar", rekla je mlada.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter