Izvor:
22.10.2017 u 16:38
0

ONI ŽELE INICIJATIVU: Muškarci vole kada žena zna šta želi u seksu!

Dok se žene trude da im kosa i šminka izgledaju besprekorno, muški mozak funkcioniše na malo drugačiji način… Ako želite da doživite nezaboravno seksualno iskustvo, pozabavite se s ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primeti na ženi tokom seksa!

1. Vašu inicijativu.

Ne postoji ništa erotičnije od žene koja se oseća dobro u svome telu.

To je prirodni mamac za muškarce i oni mu jednostavno ne mogu odoleti.

Osim što ženu čini seksepilnom i zavodljivom, opuštenost tijekom seksa kao i preuzimanje inicijative muškarci tumače kao snažnu želju da budete s njima i uživate u njihovom društvu.

Muškarci obožavaju kada žena zna što želi.

2. Vaše pokrete.

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan.

3. Vaše poglede.

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje "pada" svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za seksom. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo telo instant su podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

4. Vaš dah.

Tokom seksualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz kako zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima.

5. Vaš trud.

Ako ste pomislile kako muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, pogrešili ste. Iako su "zagrejani" za vaše telo, oni itekako primećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska.

Lepaisrecna.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter