Izvor:
24.10.2017 u 13:37
0

MUŠKARCI, SADA IMATE ZVANIČNI ALIBI: Naučnici dokazali zašto je oralan seks NEOPHODAN!

Na pitanje zašto ljudi praktikuju oralni seks, svi osim verskih fundamentalista, odgovorili bi otprilike: "Pa, zato što je prijatan, genije!" Naučnicu su, međutim, otkrili da je to samo pola istine, i to na evolucijskoj lestvici onaj deo koji je nastupio kasnije.

Prema studiji objavljenoj u naučnom časopisu "Journal of Reproductive immunology" za oralni pristup žena muškarcima pobrinula se sama priroda, i to zato kako bi što više smanjila mogućnost da telo žene prepozna gene muškarca u fetusu koji se razvija zajedno sa genima žene kao strano telo.

Unos muškarčevog DNK u probavni sistem, pa tako i u telo, gutanjem sperme, navodi studija, rezultira time da se telo žene privikava na DNK muškarca i posledično lakše toleriše DNK fetusa, odnosno ne odbacuje ga kao strano telo.

Što se oralnog seksualnog pristupa muškaraca ženama tiče, reč je čisto o tome, dokazali su naučnici u studiji objavljenoj u "Evolutionary Psychology", da je muškarcima na takav način često lakše seksualno da zadovolje ženu. A to onda donosi emocionalne prednosti, pa i evolucijske s obzirom na, navodi dalje studija, posledično manju opasnost od nevere.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Twitter/jok

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter