Izvor:
24.10.2017 u 21:15
0

ISPROBAJTE: „Tigrov korak“ jer žena u toj pozi doživljava vrhunce za pamćenje!

Sručnjaci tvrde da je veličina penisa skoro pa potpuno beznačajna kada je kvalitet seksualnog života u pitanju. Postoje poze u kojima ćete moći partnera više da osetite, a ovo su neke od njih:

1. " Tigrov korak"

Poza "tigrov korak" je nazvana tako jer se u toj pozi tigrica pari. Prvo šta žena treba da uradi je to da klekne i nasloni se na nadlakticama, dok muškarac kleči iz nje. On treba ženu da drži čvrsto za kukove, da on inicira pokrete napred-nazad. Žena tada treba da drži noge skupljene kako bi vaginalni ulaz bio uži i kako bi osećaj bio jači.

Jednom rukom možete da dodirujete klitoris, dok muškarac penisom udara u prednji dio vagine. Muškarac u ovoj pozi osjeća veće zadovoljstvo jer je u ovoj pozi vaginalni kanal sužen.

Poza "tigrov korak" je dobra za muškarce sa malim penisom. Seksolozi kažu da garantuje orgazam.

2. "Dogi poza"

"Dogi poza" je takođe idealna za muškarce sa malim penisom. Kada je žena na kolenima, vaginalni mišići joj se automatski skupljaju.

3. Misionarska poza

Obrnuta misionarska poza je idelna, gde je ona na vama, a noge su joj između vaših. Tako su pokreti lagani ali veoma intenzivni.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter