Izvor:
26.10.2017 u 23:54
0

DAME, ŽELITE LI LUDAČKI ORGAZAM? Pogledajte o čemu se radi!

Ukoliko želite da sa nekim izgužvate postelju, najpre morate razvijati svoj smisao za humor.

Istraživači sa prestižnih univerziteta tvrde da duhovitost muškaraca i te kako utiče na dostizanje partnerkinog vrhunca.

Rezultati novog istraživanja govore da određene muške osobine utiču na postizanje orgazma kod žena. U ispitivanju je učestvovalo 103 žene i jasno su označile muškarce koji imaju visok potencijal da ih dovedu do seksualnog vrhunca.

Zaključak istraživanja kaže da muški humor i te povećava šanse za ženski orgazam, ili bar za učestaliji orgazam u nekoliko seksualnih odnosa zaredom. Uz pomenuti kvalitet, na ženski libido utiču kreativnost, fizički izgled, privrženost, emotivnost i prijatan miris tela.

Studija iz 2009. godine potvrđuje ove navode.

Tada je dokazano da su "duhovno prazni" muškarci, u krevetu neupotrebljivi. Sa druge strane, žene koje su učestvovale u istraživanju jednog kalifornijskog univerziteta, tvrde da su idealni partneri bogati, privlačni i pucaju od samopouzdanja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter