Izvor:
27.10.2017 u 18:00
0

OVAKVU ĆE ODMAH OŽENITI: Ove osobine ima žena sa kojim muškarci žele da ostare!

Izgled je muškarcima važan, ali ne i presudan kada je u pitanju prava ljubav.

Znate li koje kvalitete muškarci traže u ženama?

1. Iskrena ljubaznost
Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost kvalitet je kojem niko ne može da odoli.

2. Prizemnost

Muškarci vole žene koje ne misle da su "iznad" drugih, sa obe noge stoje čvrsto na zemlji i sve ljude tretiraju s poštovanjem.

3. Brižnost

Sviđa im se kada žena pokaže interes za njihove probleme ili nedoumice, kada je zabrinuta za njihovu dobrobit. Kada su bolesni, vole da ih žena tetoši jer su i kod najmanje prehlade uvereni da stiže kraj sveta.

4. Smisao za humor

U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali takođe treba uvek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvek zadobije njihovu pažnju.

5. Odlučnost

S jedne strane muškarci se boje žena sa visokim samopouzdanjem, ali sa druge strane žele da njihova partnerka bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

6. Nezavisnost

Žena mora da ima svoj život. U trenutku kada se ceo njen svet vrti oko partnera, ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smemo da odbacujemo svoju nezavisnost.

7. Emocionalna inteligencija

Sposobnost izražavanja i kontrolisanja sopstvenih emocija i pravilno i pravovremeno reagovanje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci i te kako cene.

8. Odanost

Baš kao i žene, muškarci takođe vole odanost. Osećaj da mogu da vam veruju i uzdaju se u vas ne može da se meriti ni sa čim.

izvor:stil.kurir.rs
Foto:Twitter/cami

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter