Izvor:
27.10.2017 u 21:15
0

ONI ŽELE SAMO SEKS: Kako da prepoznate muškarce koji su samo za kombinaciju!

Muškarci koji žele samo seks i ništa više nisu problematični sami po sebi, ali kad sretnu ženu koja želi nešto više- imamo problem. Ovo su znaci po kojima možeš da prepoznaš momka koji nije zreo za vezu i koji definitivno želi samo seks.

Uvek je doteran

Ovo samo po sebi ne znači puno, ali činjenica je da muškarci koji se više sređuju to rade zato da bi privukli pažnju nežnijeg pola- u većini slučajeva po principu "što više, to bolje".

Postoji šansa i da je on divan dečko koji samo traži ljubav svog života, ali najveći šmekeri koji često menjaju odeću najčešće tako menjaju i žene.

Ne sluša

Ako ne sluša, a u razgovoru samo traži šansu da kaže nešto pametno, u pitanju je klasičan primer frajera koji razmišlja samo kratkoročno i samo o sebi.

Očekuje da sve odradiš sama

Muškarci koji su navikli da iskorišćavaju žene samo za seks, navikli su i na to da se žene trude oko njih. Zato će momak koji želi samo seks često poslati samo osnovnu poruku, tipa "Ej" i čekati da sve ostalo odraditi njegova izabranica.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter