Izvor:
07.11.2017 u 21:24
0

SITNI ZNACI PAŽNJE: Ovo će vaš muškarac sigurno primetiti!

Sitni znaci pažnje, postupci, gestovi, sve to momci primete, ali ne dozvoljavaju da pomislite da su zbog toga “meki”.

To što je vaše lice prva stvar koju vidi kada se probudi. Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, ali jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Ponašanje zbog kojeg se i zaljubio u vas. Bilo da ga na to podsetite nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koji će samo on shvatiti i niko drugi. I kada se uvek iznova priseti onih početaka veze i čime ste ga osvojili. I kada ga podsetite koliko mu je drago što vas ima.

Kada vidi koliko se volite s njegovima. Zapravo, generalno kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom porodicom i prijateljima. Jer poslednje što želi je biti u vezi s curom koja će stalno kontrirati njegovoj porodici i gledati ih ispod oka.

Kada mu skuvate omiljeno jelo bez neke posebne prilike. Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A momcima je verovatno jedna od najdražih stvari da dođu kući nakon napornog dana i pojedu nešto što obožavaju i što ste napravili za njega.

Kada mu sitnicom pokažete da uvek mislite na njega. Bez ikakvog posebnog povoda. To mu znači mnogo jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. A to je osećaj koji mu imponuje.

Kada brinete o njemu kada je prehlađen. Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje. Ali mu je dovoljno dobro da primeti kako ste počistili celi stan, skupili njegove prljave maramice i skuvali mu čaj. Da nije tako slinav, odmah bi vas poljubio.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter