Izvor:
08.11.2017 u 20:12
0

ISPROBAJTE VEĆ VEČERAS: Ove poze garantuju orgazam!

Za postizanje orgazma kod žena, osim što je bitna strast i seksualna želja bitna je i poza u kojoj uživate u intimnom činu sa svojim partnerom.

1. Misionarska sa podignutim nogama

Nakon što ovo pokušate, misionarska poza vam više nikada neće biti ista. Lezite na leđa, jastuk stavite ispod zadnjice, noge podignite na partnerova ramena i uživajte u trenutku. Penetracija će biti dublja zbog čega je orgazam zagarantiran.

2. Zadnjica dole

Lezite na stomak, podignite zadnjicu da partner lakše 'uđe' i spustite je na krevet. Osim što će tako lakše stimulisati vašu G tačku, stimulisaće se i područje klitorisa.

3. Obmotajte ga nogama oko struka

Žena treba da leži na leđima, a partner na jednoj strani. Žena muškarca potom treba da obmota nogama oko struka pa da se prepusti seksualnim čarima.

4. Na vrhu sveta

Muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa. Ovo je zasigurno jedna od pozicija u kojima je penetracija najdublja.

5. Sto za dvoje

Sve što vam treba za ovu poziciju je kuhinji sto i vas dvoje. Žena treba da legne na njega i da podigne jednu nogu, a muškarac stoji tokom seksa. S obzirom na to da stoji, muškarcu su ruke slobodne pa s njima može i da miluje ženu, piše Večernji.hr.

6. Zakoračite i sednite

I muškarac i žena su u sedećoj poziciji, ali je žena na njemu. U toj poziciji žene imaju svu kontrolu i mogu da se prilagode sebi kako bi što lakše postigle orgazam.

7. Kašika

Jedna od omiljenih pozicija većine parova je upravo ova. Oboje leže na boku, žena je prva, okrenuta leđima muškarcu, a on ulazi u nju sa zadnje strane. Osim što osećaju neopisivu bliskost, u ovoj poziciji vrhunac je zagarantovan.

izvor:alo.rs
Foto:Instagram/s.e.x couple

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter