parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OSEĆAM SE SLOMLJENO: Nikada nisam doživela orgazam sa partnerom!

 

Nikada nisam doživela orgazam. Osećam se slomljeno, a moj partner misli da ne čini dovoljno za mene.

Imam 24 godine i još nikada nisam doživela orgazam. Osećam kao da se nekada zatvorim. Stimulacija klitorisa kao da mi pomogne, ali vrhunac ne dostižem. I moj dečko je sve više u problemu, misli da ne čini dovoljno za mene. Šta da radim?

Mnoge žene, možda čak i većina njih, doživljavaju orgazam diretnom stimulacijom klitorisa. Prestanite sami da pokušavate da dostignete vrhunac vaginalnim snošajem i edukujte svog dečka o onome što vam prija.

Kažite mu kako zaista želite da vas dodiruje i pokušajte da njegov njegov način dovođenja do orgazma penisom prenesete na manuelne tehnike ili na orgazam preko klitorisa. Ohrabrite ga u pokušajima, budite tolerantni prema njegovim početničkim greškama, pohvalite ga kada uspe.

Svakako treba da podelite svoje potrebe sa partnerom pre nego što pokušate da dostignete mit da je vaginalni orgazam najbolji. Možete naći način da vas dodatno uzbudi u toku odnosa dodirivanjem klitorisa, možete i sami sebe dodirivati, kao i koristiti razne igračke. Muška potreba za orgazmom kao po narudžbini obično je rezultat neiskustva, siromašne tehnike ili sramote ako ne znaju šta da rade. Naučite ih i biće vam zahvalni.

 

Izvor: Blic Žena
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10.55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:45 Parovi Jutarnja Kafica
13:25 Parovi Jutarnja kafica
14:30 Beni Afet serija
15:45 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:10 UPOZNAJTE PAROVE
20:00 OŽILJCI RATA - Petrovačka cesta
21:35 Parovi